Oakmenille kauden toinen voitto Kotka Eaglesista

Gridiron Staff 8.6.2014 23:38 Ei kommentteja

1 2  
0 6 6
14 0 14

(0-2)

06

(2-0)

14

7.6.2014 klo 13:00 Kotka

Trojans kasvatti Teemu Thorström heitti kaksi maalia, kun Raisio Oakmen haki pisteet Kotkasta lukemin 14-6.

Joukkueet kohtasivat lauantaina toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäisessä ottelussa Raisiossa Oakmen oli parempi lukemin 19-2. Kotiotteluunsa Eagles sai parannettua, mutta edes toisen puoliajan touchdown ei riittänyt vierasjoukkue Oakmenin kaatamiseen.

Oakmenin alkukausi muistuttaa kovasti viime kesää, sillä myös vuosi sitten joukkue aloitti kahdella voitolla. Silloinkin vastustaja oli molemmissa otteluissa sama – Salo Scorpions. Loppukaudella Oakmen ei pystynyt muita joukkueita kuitenkaan haastamaan, ja jäi kahden ensimmäisen pelin jälkeen voitoitta. Tällä kaudella joukkueen odotettaan taistelevan kolmosen pudotuspelipaikasta. Oakmenin kausi jatkuu kotiottelulla Helsinki East City Giantsia vastaan.

Eaglesin kannalta kaksi tappiota kahdesta ottelusta on luonnollisesti harmillista, mutta toisaalta joukkue on pysynyt molemmissa pelaamissaan otteluissa hyvin mukana. Seuraavaksi joukkue isännöi Mikkeli Bouncersia kotonaan.

Kommentoi