• FINAL
  Roosters28
  Wolverines 22
 • FINAL
  Crusaders27
  Butchers 34
 • FINAL
  Milky City Farmers0
  Northern Lights 52
 • FINAL
  Royals3
  Steelers 35
 • FINAL
  Bears46
  Nordmen 20
 • FINAL
  Saints27
  Eagles 26

Steelers tähtää tasapainoiseen hyökkäykseen

Tuomo Tomperi 25.5.2014 18:30 Ei kommentteja

1 2  
0 6 6
20 14 34

(0-2)

06

(1-1)

34

24.5.2014 klo 14:00 Sipoo

Avauskierroksella niukan Tappion Hangossa kärsinyt Steelers otti kauden ensimmäisen voittonsa Sipoossa lauantaina.

Viime vuosina kakkosdivisioonan kärkijoukkueisiin kuulunut Steelers ei antanut kotijoukkue Bulldogsin yllättää itseään. Täksi kaudeksi kakkoseen pudonnut Bulldogs ei antanut mitään ilmaiseksi, mutta pisteet matkustivat silti Kuopioon lukemin 6-34.

– Voitto Sipoosta oli tärkeä, sillä jokainen voitto tällä kaudella on elintärkeä. Tämä voitto vei meitä askelen lähemmäksi siihen haluttuun suuntaan johon tähtäämme – nälkä kasvaa syödessä, Pietikäinen kertoi.

Steelers on perinteisesti tunnettu juoksujoukkueena, mutta viime vuosina palloa on laitettu yhä enemmän ilmaan myös Kuopiossa. Tällä kaudella joukkueen tavoitteena on tasapainottaa hyökkäystä entisestään. Mikko Soinisen saappaisiin astuneen Andy Bezairen lisäksi myös Mikko Aspinen on ottanut snappeja pelinrakentajan tontilla.

– Jätkät ovat hoitaneet hommansa tähän asti todella hienosti. Heittopeli on ollut hieman tahmeaa, mutta se tulee kehittymään kauden mittaa, Pietikäinen arvioi.

– Hyökkäyksen pelifilosofia on, että olemme iskukykyisiä niin ilmassa kuin maassa, aivan sama kuka sieltä vastaan tulee. Voin sanoa että Steelersin hyökkäyksen parhaat palat on vielä näkemättä.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *