Wolverines II ilmoittautui kakkosen kärkikahinoihin

Tuomo Tomperi 18.5.2014 13:28 Yksi kommentti

1 2  
9 14 23
0 0 0

(1-0)

23

(0-1)

00

17.5.2014 klo 14:00 Helsinki

Helsinki Wolverinesin kakkosjoukkue aloitti kautensa komealla 23-0 -voitolla Lappeenrannan Rajaritareista.

Tilanteessa 9-0 viimeiselle neljännekselle edennyt ottelu sai lopullisen ratkaisunsa kolme minuuttia ennen loppua, kun pitkään joukkuetta edustanut Kalle Rönkkö pääsi irti 70-jaardisella TD-juoksullaan. Pasi Töyräs kaunisteli vielä potkaisija Tero Paavolan avustuksella loppulukemiksi 23-0 aivan ottelun loppuhetkillä. Paavola onnistui lisäpisteiden lisäksi myös potkumaaliyrityksessä ensimmäisellä puoliajalla.

Rajaritarien jääminen nollille oli ainakin allekirjoittaneelle melkoinen yllätys. Imatra Spring Bowlissa sarjan suoskki Hämeenlinna Huskiesille kampoihin laittanut joukkue oli ainakin yhden kommentin jättäneen mielestä yllättävänkin vaisu.

– Rajaritarit oli kyllä täysin aseeton koko ottelun ajan. Viimeistään QB:n loukkaantuminen lopetti hyökkäyksen maalista haaveilun ja puolustus tuntui olevan ihan hukassa Wol2:sen uuden hyökkäyksen pysäyttämisessä. Tänä vuonna tää ei ratkennu rosterin kapeuteen vaikka ei siellä katsomoa vastapäätä montaa miestä sivurajalla ollut, kommentoi nimimerkki vk90 Gridironin keskusteluissa.

Lisätieto Lappeenrannan pelinrakentajan tilanteesta kiinnostaisi luonnollisesti monia. Joukkue kärsi myös viime vuonna loukkaantumishuolista joukkueen tärkeimmällä pelipaikalla.

Kommentoi