Huskies rymisteli odotettuun voittoon Bulldogsista

Tuomo Tomperi 18.5.2014 13:28 Ei kommentteja

1 2  
0 0 0
28 28 56

(0-1)

00

(1-0)

56

17.5.2014 klo 14:00 Sipoo

Ennakkoon suurimpana sarjan voittajasuosikkina pidetty Hämeenlinna Huskies ei jättänyt isäntäjoukkueelle lauantaina mahdollisuuksia.

Vahvalla rosterilla tämän kauden kakkoseen lähtenyt Hämeenlinna Huskies oli odotetun vahva lauantaina Sipoossa. Sekä heitto- että juoksupelillä edennyt joukkue ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla täksi kaudeksi kakkoseen siirtynyttä Bulldogsia vastaan. Huskiesin pelinrakentaja Niclas Carpelan piti tulosta hyvänä, mutta virheitäkin joukkueen hyökkäys pelinrakentajan mukaan teki. Hyvää suoritusta seurasi myös voittajajoukkueella monesti heikompi.

– Olisin voinut toivoa, että olisi ollut vähän tasaisempi suoritus, Carpelan kertoi.

Iloisella tuulella ottelun jälkeen esiintynyt konkari oli tyytyväinen siitä, että joukkue pystyi jakamaan palloa myös kokemattomammille pelaajille ottelun edetessä. Carpelan onnistui heittämään pelkästään ensimmäisellä puoliajalla neljä maalia.

Odotettu tulos vankistaa entisestään Hämeenlinna Huskiesin asemaa sarjan ykkössuosikkina. Ensi viikonloppuna joukkue kohtaa Rajaritarit vieraissa.

Lue myös

Kommentoi