Roostersin jenkit hyökkäyksessä – lähetys alkaa 16:50

Tuomo Tomperi 3.5.2014 15:56 Ei kommentteja

Iltapäivällä julkaistun tiedon mukaan helsinkiläisjoukkueen sallitut kaksi vahvistusta nähdään hyökkäyksen puolella.

Roosters lähtee IFAF Champions Leaguen otteluunsa Örebro Black Knightsia vastaan mielenkiintoisella aloituskokoonpanolla. Roosters on valinnut pelipäivän rosteriinsa Robert Johnsonin lisäksi keskushyökkääjä Jaycen Taylorin, joten puolustuksen John Clements tulee sarjan sääntöjen mukaan puuttumaan kokoonpanosta. Viime kauden runkosarjassa kahdeksan touchdownia tehnyt ja Vaahteramaljassa 85 jaardia edennyt Ilkka Laitinen puuttuu aloituksesta. Kimi Linnainmaan ja Markus Lievosen lisäksi aloituksessa nähdään Lauri Pehu-Lehtonen ja 19-vuotias Julius Kujala. Hyökkäyksen linjassa nähdään yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta. Iiro Luoto saa vierelleen vain 17-vuotiaan Jere Lahden.

Kokonaan suomalaista puolustusta johtaa kokenut takapuolustaja Sampo Ranta, joka saa tukea Santtu Äyräväisen ja Matias Sarvelan tähdittämästä tukimiesjoukosta. Puolustuksen linjassa nähdään nuori Samuel Vehkomäki, mutta Victor Sarvi loistaa yllättäen poissaolollaan. Pelipaikka on toki raskas ja luonteeltaan sellainen, että pelaajia mielellään kierrätetään pelin aikana. Sarvi ja niinkiään aloituksesta puuttuva Aleksi Aitala taistelevat varmasti myös peliajasta ottelun edetessä.

Kuva: Jari Turunen

Isäntäjoukkue Black Knightsin aloituskokoonpano löytyy seuran sivuilta. Roostersin päävalmentaja Juha Hakala on kiinnittänyt huomionsa nopeaan laitahyökkääjä Johan Ståliin, joka tulee yhdessä Strahinja Stepovicin kanssa aiheuttamaan päänvaivaa helsinkiläispuolustukselle. Ruotsalaisjoukkueen puolustuksessa nähdään myös mielenkiintoisia kasvoja, joista Hakala nostaa esille muutaman.

In Defensive side of the ball the story seems similar like in offense that it is packed with talent looking at defensive line Örebro lines up two talented DL´s by the names of Erik Törnblom and Aleksi Nyström that has good pass rush skills.

In the linebacker group we can also see National Team talent in form of Anton Källvik and Olle Balksäter.

DB group is no different, they line up National Team player Johan Lindahl and US player Mike Hicks that had a standout career as DB in University of Baylor. (Lähde)

Ottelu on nähtävissä streamina klo 16.50 alkaen GTVPLAY-palvelun kautta.

Lue myös

Kommentoi