CAPTCHA-toiminto lisätty kommentointiin

Tuomo Tomperi 14.4.2014 13:00 3 kommenttia

Tämänpäiväisestä roskapostitulvasta johtuen Gridironin kommentointiin on lisätty ongelman korjaava CAPTCHA-suodatus.

Rekisteröimättömien käyttäjien kommentointi mutkistuu uudistuksen myötä hiukkasen. Kommentointi tapahtuu muuten entiseen tapaan, mutta lisätoimenpiteenä käyttäjän on ratkaistava yksinkertainen graafinen pulma. Uudistus ei vaikuta rekisteröityneisiin käyttäjiin lainkaan.

Kommentoi

  • Samaan hengenvetoon pitänee pahoitella viimeaikaisesta uutisten vähyydestä. Huoli pois – tilanne paranee kyllä varsin pian :) Viimeiset viikot ovat vain olleet allekirjoittaneelle varsin kiireisiä.

  • Hienoa Tuomo! Zemiä!

  • Osasyynä kiireisiin on ollut diplomityöni tekeminen. Kaipailisin työn yhteenvetoa varten käyttäjäpalautetta Gridironin teknisestä puolesta. Jos sinulla on pieni hetki aikaa, kyselyyn voi vastata nimettömästi täällä:

    Diplomityökysely: mitä pidät Gridironista?

    Kiitos :)