• FINAL
  Roosters28
  Wolverines 22
 • FINAL
  Crusaders27
  Butchers 34
 • FINAL
  Milky City Farmers0
  Northern Lights 52
 • FINAL
  Royals3
  Steelers 35
 • FINAL
  Bears46
  Nordmen 20
 • FINAL
  Saints27
  Eagles 26

CAPTCHA-toiminto lisätty kommentointiin

Tuomo Tomperi 14.4.2014 13:00 3 kommenttia

Tämänpäiväisestä roskapostitulvasta johtuen Gridironin kommentointiin on lisätty ongelman korjaava CAPTCHA-suodatus.

Rekisteröimättömien käyttäjien kommentointi mutkistuu uudistuksen myötä hiukkasen. Kommentointi tapahtuu muuten entiseen tapaan, mutta lisätoimenpiteenä käyttäjän on ratkaistava yksinkertainen graafinen pulma. Uudistus ei vaikuta rekisteröityneisiin käyttäjiin lainkaan.

Kommentoi

 • Samaan hengenvetoon pitänee pahoitella viimeaikaisesta uutisten vähyydestä. Huoli pois – tilanne paranee kyllä varsin pian :) Viimeiset viikot ovat vain olleet allekirjoittaneelle varsin kiireisiä.

 • Hienoa Tuomo! Zemiä!

 • Osasyynä kiireisiin on ollut diplomityöni tekeminen. Kaipailisin työn yhteenvetoa varten käyttäjäpalautetta Gridironin teknisestä puolesta. Jos sinulla on pieni hetki aikaa, kyselyyn voi vastata nimettömästi täällä:

  Diplomityökysely: mitä pidät Gridironista?

  Kiitos :)

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *