Velokortti kattaa kaikki Velodromin kotiottelut

Tuomo Tomperi 7.3.2014 19:42 5 kommenttia

Helsinkiläiset liigaseurat Roosters, Wolverines ja 69ers tarjoavat ensi kaudelle yhteistä kausikorttia, Velokorttia. Seurojen omien kausikorttien myynti jää samalla historiaan.

Velokortti on kolmen liigajoukkueen ideoima konsepti, joka korvaa myynnissä kokonaan seurojen omat kausikortit. Perinteisiä kausikortteja tarjotaan jatkossa ainostaan sponsorisopimusten yhteydessä. Joukkueet rummuttavat kiinnostusta kortille arvonnalla, jossa palkintona on kolme kappaletta Velokortteja kesälle 2014.

Wolverinesin puheenjohtaja Marcus Andersson kertoo, että taustalla on halu lisätä tehdä seurojen välistä yhteistyötä ja tuoda kiinnostuneita katsomoon yhteistyössä. Kolmen liigaseuran myötä yhteiskausikortti on järkevä ratkaisu, sillä se tarjoaa preseason mukaanlukien peräti 15 ottelua. Andersson kertoo kortin hinnan selviävän pian. Puheenjohtaja kuitenkin vihjaa, että mikäli korttia käyttää ahkerasti, painuu ottelukohtainen hinta merkittävän alas. Seurojen yhteistyön taustalla onkin selvästi katsojamäärien lisääminen.

Anderssonin lisäksi myös 69ersin Jukka Rantala pitää uutta korttia hienona juttuna.

– Tässä on otettu iso askel seurojen välisestä yhteistyöstä, Rantala toteaa tyytyväisenä.

Lue myös

Kommentoi

  • 15x10e-> alle sen ainakin.

  • Idea on hyvä ja noita voidaan jopa myydä 100kpl. Mun mielestä tuote ja palvelut ei vielä ole Velolla siinä kunnossa, että sinne isompaa ryntäystä tulisi. Toisin kuin esim Vaasassa, jossa panostetaan tapahtumaan tosissaan.
    Toivotaan kuitenkin menestystä kampanjalle.

  • On näköjään vihdoin tullut myyntiin.

  • Pre-season ottelut mukaan lukien 18 peliä 70€ hintaan.

  • Ei ole kyllä kallis, jos yhtään tykkää seurata jefua pääkaupunkiseudulla.