Luoto, Sarvi ja Eliasson liittyvät Roostersiin

Gridiron Staff 28.2.2014 9:30 26 kommenttia

Helsinki Roosters tiedotti myöhään illalla viime kaudella Wolverinesia edustaneiden pelaajien liittymisestä joukkueeseen. Maajoukkuemiesten siirtyminen punapaitaan on erittäin merkittävä uutinen.

Roosters tiedotti asiasta Facebookin kautta eilen.

Siirto vankistaa Roostersin asemaa ylivoimaisena mestarisuosikkina ja lupaa luonnollisesti hyvää myös joukkueen euromenestystä ajatellen.

Kommentoi

 • Entistä enemmän alkaa muistuttamaan 2000-luvun alkua ja Roo-Tro finaaleja ;)

 • Viime vuonna noista osa vannoi monien kuullen ettei ikinä menisi punaisiin pelaamaan.
  Taisi alkaa Roosters pistää taas kunnolla rahaa peliin, alkoi tuo Turun rosteri pelottavasti kasvamaan ja josko nämäkin herrat olisi sinne menneet ei punaisille olis paljoa jäänyt. Jos nämä herrat olisivat karanneet Turkuun (jossain oli huhua) olisi Turku mun mielestä ollut ykkönen, nyt mestaruus viittaa on Punaisilla selvästi.

  Roosters junnun äidiltä tosin kuulin että heillä on tulossa jokin vanheimpainilta junioreiden maksujen käyttämisestä edustuksen kuluihin. Eihän nämä mitenkään kuulu toisiinsa mutta kunhan sanoin. Niin ja en edusta mitään seuraa/ ole minkään seuran jäsen millään muotoa enää, vaan olen riippumaton katsoja.

 • Tais olla Leivojan palkkaaminen virhe wolvoilta kun kaikki jotka herran savusti pihalle karkaa naapuriin… Ja siinä ei huhujen mukaan ole mitään uutta että roostersissa junnut maksaa edarin kuluja! Tai sitten siellä ei osata pyörittää junnuja yhtä kustannustehokkaasti kuin muualla… Niin ja en minäkään liity mitenkään ko. seuroihin

 • On se katkeraa… No, koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

 • Huti!
  Edelleenkin olen vain katsoja ja pääasiassa vierailen Velolla katsomassa pelejä, eli mulle tämä ei tee tuon taivaallista. Taas vaan alkaa näytää sille, ettei Roosters saa kunnon vastusta mistään muualta. Itse kun ole jenkifutis katsoja, joka nauttii ennemin tiukoista peleistä kuin ylivoimaisesta myllyttämisestä.

 • Hehehe, niinhän se mene, että Roosters maksaa kaikille suomalaisille ja junnut kustantaa toiminnan. Juu juu.

 • Tää logiikka on kyllä ihan pistämätöntä näissä ”keskusteluissa”. Jos Roosters rekrytoi, se on huono asia, koska muka junnut maksaa ja sarja ei oo tasanen. Jos Roosters ei rekrytoi, se tuhlaa taas junnujen rahoja europeleihin turhaan, kun kuitenkin tulee turpaan. Sitte nauretaan jälkikäteen kun ei tullukaan euroopanmestaruutta.

  Tossa taannoin ei tuntunu ketään haittaavan kun wolvot pisti taalaa ihan oikeesti suurelle osalle pelaajia ja yritti ostaa kaiken mikä liikkuu. Nyt olis ilmeisesti hyvä, jos Trojans sais ostaa kaiken irti lähtevän. Ja tätä pohjatonta kateutta sitte yritetään verhota johonkin huoleen sarjan tasaisuudesta. Tai puhutaan skeidaa jostain junnujen rahoista. Seriously… Sanokaa nyt vielä se jenkkifudiksen etukin tähän johonkin väliin.

 • Itse siis pidän Roostersin rosterista ja odotan innolla vaahtera/ euro pelejä

 • Kateus on aina parasta! Ainoa elämänvoima tässä maassa!

 • Toivottavasti Roosters tekee duunia näkyvyyden eteen europelien alla ja kun menestystä syntyy kentällä niin mahdollisesti koko laji ”nostaa päätään”. Kenties löytyy uusia sponsoreita ja kenenkää tarvi katkeroitua ”junnumaksuista”. HUOM analyysi perustuu optimistiseen ajatteluun, suorastaan uhmaten näin suomalaista mielenlaatua.

 • Tää seurojen välillä on niin naurettavaa että osittain vie koko lajilta uskottavuutta suomessa.. Tietyt pallopäät hyppii kovimman rosterin perässä viodesta toiseen.. Ei ainakaa lajia kehitä suomessa,mut sehän on 6sm-kullan jälkeen tärkeetä että palkintokaappi täyttyy..

 • ”Tää seurojen välillä pomppiminen”! Sori :)

 • Taitaa kuvan perusteella Roosters saada n 20 kg enemmän Sarvea kuin volvot viime vuonna. Vai onko sarvi vaan lähempänä kameraa kuin muut?

 • offseason menossa :) hehehheh

 • Leivoja on Hyvä Koutsi.
  Kaikki vaan ei uskalla/halua pelata sen kanssa, kun se voi joskus sanoa pahasti.
  Ja sitten tulee paha mieli.

 • Ei ku se on Aaro.

 • Suomen jefu…hanukasta!, suomen ”maajoukkue” aivan hanukasta!!! Täs on yks joka dumppaa tän skenen suoraa roskii, ja jokasen kuka kysyy multa suomen jefusta. Lataan kaiken mahdollisen paskan tiskii jotta ne ei tätä skeidaa tulis kattomaa!

 • Nää eliassonit ja sarvet on kyl sellasia sairastuvalla makaajia, kontakti tuntuu olevan vähän ku rouvilla konsanaa. Ja näitä meillä täällä arvostetaa? Iiro vie näitä ku tiskirättii.

 • Yhtään Roostersista pitämättä voin vain toivottaa urheilullisesti menestyksekästä kautta ”punakoneelle”. Muiden on vain purtava hammasta ja yritettävä kovempaa. Ei auta itku markkinoilla.

 • Treenatkaa kovempaa, jos haluatte menestyä. Ei ole oikotietä mestariksi!
  Jos juokseminen ja puntin nosto ei maistu on turha itkeä maailman pahuutta.
  ( lue Roostersin pahuutta)

 • Sorry huhuilijat! Roostersin kokouksessa kuulijana olleena voin kyllä ilmoittaa, että kyllä junnujen rahat kuuluvat junnuille ilman perusteettomia siirtoja edarille. Koskaan ennen en ole pojan harrastuksissa näin halvalla päässyt.

 • Eli siis junnujen rahat on mennyt perustellusti edustukselle?
  En ole mitään muuta kuullut sieltä vielä kun sen että ainakin toisissa seuroissa on liki 50% halvempaa harrastaa… Eli sua on aina viilattu pikkasen ;)

 • Niillä toisilla seuroilla ei toisaalta oo mitään annettavaa sen pienenkään kausimaksun vastineeks. Eli niitä pelaajia on viilattu tosi pahasti…

 • Menkää suoli24 kirjoittamaan noita juttuja. Kaikki huhut voidaan työntää sinne mihinkä aurinko ei paista. Kaikilla PK-seudun seuroilla on hyviä ja huonoja asioita toiminnassa. Tärkeintä on kuitenkin se, että kaikki yrittävät varmasti myös parantaa toimintaansa. Faktana voidaan sanoa vain, että kaikilla on parempaa toimintaa nyt kuin 10 vuotta sitten. Enkä halua mitenkään väheksyä niitä ihmisiä jotka silloin olivat lapionvarressa vaan tässäkin asiassa ollaan vaan menty eteenpäin.

 • Teuvon kommentti on ensinnäkin melkoinen vale, ja toisekseen juuri niin röyhkeä ja ylimielinen kuin vain Roostersilaisen suusta voi tulla. Ja sitten vielä ihmettelette miksi teitä halveksitaan.

 • Täällä on hyvä heitellä kommentteja esiintyen jonain muuna ja kikattaa kotona itsekseen, kuinka fiksu onkaan. Pientä provoa sinne tänne ja toiset samanhenkiset nappaavat kiinni.
  Uskon myös siihen että kaikki seurat tekevät parhaansa kehittääkseen toimintaansa ja varmasti joka kaupungissa on omat ongelmansa harjoituspaikkojen ym suhteen. Harjoituspaikkojen puute nostaa varmasti kuluja kun joudutaan hankkimaan rahalla treenipaikkoja.