Ykkösen Royals vahvistuu amerikkalaisella pelinrakentajalla

Gridiron Staff 4.2.2014 14:20 17 kommenttia

Ykköseen täksi kaudeksi noussut vaasalaisjoukkue lähtee kauteen isokokoisen Herbert Bynesin johdolla.

Ykkösdivisioonan voittajasuosikkeihin kuuluva Royals vahvistuu seuran tiedotteen mukaan tulevana kesänä kahdella amerikkalaisella. Ensimmäinen julkaistu vahvistus on odotetusti pelinrakentaja. 26-vuotias Hampton Universityn kasvatti on isokokoinen pelaaja (194cm/108kg), jolta löytyy kättä venyttää kenttää pystysuunnassa.

– Olin alunperin päättänyt että haluamme jenkkipelinrakentajaksi pelaajan jolla ei käsi lopu kesken missään heitossa, joukkueen päävalmentaja Seppo Evwaraye kertoo seuran sivuilla.

– Odotan että hän tuo uuden elementin ja lisää laajuutta hyökkäyspeliimme. Odotan häneltä tuloksellisesti I-divarin kärkitasoa kaikissa pelinrakentajakategorioissa. Tämän lisäksi odotan häneltä johtajuutta sekä erinomaista joukkuehenkeä.”

Royalsin hyökkäyksen koordinaattori Anssi Viiru uskoo joukkueen heittopelin nousevan nyt vähintään samalle tasolle joukkueen juoksupelin kanssa. Ensi kaudella nähdäänkin uusi, monipuolisempi Royals, joka pystyy vastaamaan paremmin ykkösdivisioonan haasteisiin.

Myös Helsinki 69ers tiedotti vahvistuksistaan viikonloppuna. 23-vuotias Marques Ivory johtaa mustapaitojen hyökkäystä ensi kesänä.

Lue myös

Kommentoi

 • Hieman ihmettelen, että miksi ykkösdivarin kovimman kotimaisen taklaajan Virtasen siirtymistä Crocodilesiin ei ole lainkaan uutisoitu tällä sivustolla?

 • Se siirtyki crocoihin. Ei niitä kuulu uutisoida

 • Ei ole varmaan Crocojen webmaster vaan
  laittanut uutista riittävän laajalla jakelulla jakoon :)

 • Kovin taklaaja, vai eniten taklauksia kerännyt?

 • Se että hyppää päälle kun toinen kaatuu tai roikkuu mukana kun toinen paahtaa päältä ei tee tästä kaverista kovaa taklaajaa… Kyllä säälittää toi Seinäjoen ulkopaikkakuntalaisten osasto. Missä lukumäärässä nyt liikutaan? 15-16 muualla asuvaa ajaa kerran viikossa Seinäjoelle treeneihin ja hyppää kyytiin bussiin pelireissuille. Suhteellisen vaikeata luoda hyvä joukkuehenki tuolla tavalla, ehkäpä juuri siinä syy miksi paketti aina kesän loppupuolella alkaa repeileen. Muualta tulleet pelaajat eivät aidosti välitä seurasta tai joukkueesta.

 • Cälymore ;) niin kun Roostersiin menee joku pelaaja se on vahvistumista ;) ja kun muille menee joku pelaaja niin se on ostojoukkue ;) vai miten se menee

 • Eiköhän noista aika moni vietä kesän pohjanmaalla.

 • Henkilökohtaisesti olen kyllä aina nostanut hattua Crocodilesin organisaatiolle. Vuodesta toiseen saadaan Seinäjoella kerättyä tasokas jefu-joukkue. Seinäjoki on pieni kaupunki ja kilpailu nk. urheilueuroista on varmaankin siitä kovimmasta luokasta. Löytyyhän paikkakunnalta niin salibandyn, pesäpallon kuin jalkapallonkin pääsarjajoukkue.Yhdenkään muun urheiluseuran ponnisteluja väheksymättä pitäisin kyllä Seinäjoen Crocodilesia kuuluvana koko maan parhaimpiin seuraorganisaatioihin kaikki lajit mukaan lukien. Toivotan hyvää jatkoa Laitilalle ja kumppaneille– kova työ usein palkitaan.

 • Joo ja ”oma” halli joukkueelle on kova temppu. Mielestäni ihan turha alkaa lyttäämään jengiä.

  ja jos olen oikein ymmärtänyt niin kyllä noista nuorista pojista moni Seinäjoella kesänsä viettää koska seura mahdollistaa sen.

 • Claymore, onks joku kussu sun muroihin vai mikä niin ahdistaa ?

 • Vastaten alkuperäiseen kysymykseen: meillä ei oo resursseja reagoida kaikkiin uutisiin, vaikka ne saattaisivatkin ansaita maininnan. Huomasin kyllä Virtasen siirron, ja sitä varmasti käsitellään jossain yhteydessä kevään mittaan.

  Kannustan edelleen avaamaan myös omia keskustelunaiheita kommentteihin tai keskustelupalstalle. Toimitus ei todennäköisesti tule jatkossakaan pysymään kaikissa asioissa ajan hermolla, valitettavasti.

  Joissain tapauksissa seurat tiedottavat toimitukselle omista asioistaan jo etukäteen, ennen kuin ne julkaistaan. Silloin jää aikaa reagoida ja saadaan aikaan esimerkiksi tällaisia juttuja, mitä nyt julkaistiin Wolverinesin jenkkisoppareista.

 • ”Ei ole varmaan Crocojen webmaster vaan
  laittanut uutista riittävän laajalla jakelulla jakoon :)”
  Uskoisin että tiedostus toimii Crocoissa samaalla lailla kuin muillakin. uutiset pyritään laittamaan mahdollisimman laajalla jakelulla.
  Sehän tässä hauskaa onkin, kun jotkut menee läpi ja jotkut ei.
  Sensuuri

 • Totta kai tässä on nyt Gridiron ja kaikki mediat yhdessä sopineet että ei julkaista crocojen uutisia… Voi morjes!

 • Mitä hyötyä on olla vajaa 2 metrinen qb ku heitto lähtee tosta 160cm korkeudelta?

 • ”Mitä hyötyä on olla vajaa 2 metrinen qb ku heitto lähtee tosta 160cm korkeudelta?”
  Täh? Mä katoin varmaan jotain ihan toista filmiä kun pallot lähti joko pään vierestä tai sen yläpuolelta. Pari porausta oli side armina mutta suht ok mekaniikka isolla miehellä oli. Suomeen ja ykköseen varmasti kova ukko

 • On sillä iso käsi mutta onko Vaasalla rissuja juosta pallojen alle?

 • On