Jordan Brescacin teki sopimukseen Kanadaan

Tuomo Tomperi 23.1.2014 12:48 Ei kommentteja

Viime kaudella Vaahteraliigassa Helsinki Wolverinesia edustanut kanadalaislaituri teki sopimuksen CFL:n Winnipeg Blue Bombersin kanssa.

Aiemminkin CFL-joukkuetta edustanut kanadalaislaituri on The Canadian Pressin tiedotteen mukaan tehnyt sopimuksen viime kaudella vain kolme voittoa ottaneen winnipegiläisjoukkueen kanssa. Joukkue hankki Brescacinin oikeudet viime kuussa ja tarjosi hiljattain miehelle sopimusta. Sopimus ei toki takaa paikkaa joukkueen lopulliseen ensi kauden rosteriin, mutta antaa viime kaudella Vaahteraliigaa dominoineelle laiturille näytönpaikan. Brescacinin saapuminen Wolverinesiin kesken kesän auttoi joukkuetta selviämään heikosta alkukaudesta aina Vaahteramaljaan saakka.

Brescacin on jo pitkään tavoitellut paikkaa CFL:ssa. Viime vuonna hän teki sopimuksen Hamilton Tiger-Catsin kanssa maaliskuussa, mutta sai lähteä joukkueesta toukokuussa, juuri ennen training campin alkamista. Kanadassa varsinainen sarjakausi alkaa heinäkuun alussa ja kestää marraskuulle saakka. Brescacin harjoitteli Tiger-Catsin mukana jo aiemmin vuonna 2012, muttei osallistunut silloinkaan varsinaisiin sarjapeleihin. Brescacin on yliopistotasolla Ontario University Athletics -sarjan kaikkien aikojen hanakkain kiinniottaja 192 kopillaan.

Lue myös

Kommentoi