Keskushyökkääjä Ville Järviö siirtyy Vaasaan

Tuomo Tomperi 8.1.2014 2:23 14 kommenttia

Crocodilesia kaudella 2013 edustanut maajoukkuekeskushyökkääjä nähdään ensi kesänä I-divisioonan Wasa Royalsissa.

Crocodilesissa viime kaudella vähälle peliajalle jääneen Ville Järviön suunnitelmia on aprikoitu syksystä asti. Arvailun voi nyt lopettaa, sillä Royalsin hetki sitten julkaiseman tiedotteen mukaan pelimies nähdään kesällä sinisessä, punaisessa ja kultaisessa.

– Olen tottakai erittäin tyytyväinen, että tämän tason pelaaja on tehnyt päätöksen tulla pelaamaan Vaasaan, Royalsin päävalmentaja Seppo Evwaraye kertoo seuran sivuilla.

– Ville on erittäin aggressiivinen juoksija ja kova treenaamaan. Uskon että Ville tulee sulautumaan joukkoon hyvin sekä vahvistamaan kovan työnteon kulttuuriamme. Meillä on vakaa usko, että sitoutumisesta ei voi luistaa, jos haluaa tässä lajissa menestyä ja Ville jakaa tämän asenteen kanssamme.

Järviö on Evwarayen tapaan innoissaan uudesta sopimuksesta.

– Fiilikset siirrosta on aivan huikeat! Odotan innolla jokaista edessä olevaa korkeatasoista reeniä ja ennen kaikkea pelejä, kun pääsee pukemaan upean Royalsin univormun ylle!

Maajoukkuetason pelaajan siirtyminen Vaasaan saattaa herättää ihmetystä – pelaahan Royals liigan sijaan I-divisioonaa. Evwaraye kuitenkin vakuuttaa, ettei Järviö nauti Royalsissa erityiskohtelusta, eikä hänelle tarjota korvausta pelaamisesta. Evwaraye pitää tärkeänä sitä, että Royalsissa kaikki pelaajat lähtevät samalta viivalta.

Lue myös

Kommentoi

 • Varmasti hyvä lisä jo ennalta vahvaan RB-osastoon Royalsille. Eikö hän pelannut enemmän puolustuksessa Crocoissa viime kaudella?
  Siirto ei varmastikaan vaikuta Crocoihin (heikentävästi) kun taas vahvistaa varmasti Royalsin jo ennakoitua 9. paikkaa rankingissa.

 • Mitä sä oot vetäny? Totta helvetissä vaikuttaa heikentävästi!! Sikakova treenaaja ja esimerkin näyttäjä. Olis ollu ensimmäisten joukossa mun joukkuees.

  Onnittelut vaasaan, Ville on peto.

 • Pelasi todella paljon tukimiehenä ja safetynä, sekä erikoisjoukkueissa, kun RB:n paikka Crocoissa oli jenkkien hallussa. Kyllä se vähän näkyy Crocoissakin, kun noin monipuolinen ja lahjakas kaveri poistuu, mutta Royalsissa saa pelata eniten sitä omaa rooliaan.

 • @Kakkonen Oletsä pilvessä?! Iso plus Vaasalle ku sai ja viel isompi minus Seinäjoelle ku pääst lähteen.

 • Tämä kertonee eniten Seinäjoen tilanteesta, käsittääkseni Järviö ei jaksanut enää katsella tuota touhua Crokoissa.
  Ville olisi mihin tahansa Suomalaiseen joukkueeseen erittäin mieluinen lisä, monipuolinen, nopea ja ennenkaikkea erittäin kova pelaaja.
  Eli Vaasalle suuri plussa ja Seinäjoelle iso miinus. Villelle varmasti oikea ratkaisu pääsee tekemään hyvässä ympäristössä juuri sitä mitä haluaa, eikä enää tarvitse katsoa tuota Crokojen pomputtelua pelipaikasta toiseen.

 • Nyt tuli Seinäjokea vähän vasten kasvoja…

 • ”Sampsa 31.10.2013 20:40
  Järviökin palaamassa Seinäjoelta Turkuun?”

  Ööööööö. Ei.

 • Vaasa taitaa ottaa Crokojen paikan alueen ykkösjenginä ja 2015 ovat Vaahterassa, silloin Crokot ovat todella pulassa, kun autojono kulkee Seinäjoelta Vaasaan.

 • Kyllä kunnon rotta tietää, milloin on aika jättää uppoava laiva. Järviö tekee rumaa jälkeä ykkösdivarissa.

 • En tiedä millanen treenaaja on mutta tarkoitin lähinnä sitä tuolla heikentämisellä että Crocot tod.näk. paikkaa LB osastoaan Importeilla. RB osastoa ei heikennä jos sitä ei ole pelannutkaan.

  Hän sopii sitten varmasti hyvin Evwarayen jengiin mukaan jos on kova treenaaja. Kuten sanottu, hyvä hankinta Royalsille.

 • Itse veikkailin Järviöö Turkuun siksi kun nimeä ollut Seinäjoen rosterissa silloin kun niitä julkaistiin. Turkuun oli kuitenkin silloin imua ja Järviöllä siteitä sinne suunnalle. Eli ihan arvailua oli.

  Huikea ukko mihin jengiin vaan suomessa. Onnittelut Vaasalle ehkä kovimmasta suomalaisesta värväyksestä tän talven aikana.

 • Kova pelimies, ottasin millon vaan joukkuekaveriks!

 • ”Onnittelut Vaasalle ehkä kovimmasta suomalaisesta värväyksestä tän talven aikana.”
  En allekirjoita Sampsan väitettä, vaikka kova siirto tuo toki on.
  Kuuttila Turkuun
  Äyräväinen Roosterssiin
  Saloranta Turkuun… SIis onhan noita kovia siirtoja muitakin, vaikeaa niitä on pistää järjestykseen.

 • EHKÄ! Vaikea vertailla kun pelaavat eri pelipaikoilla.

  Mutta se kenen siirrolla on isoin vaikutus kokonaisuudessa on kuitenkin selvää. Vaasa saa yhden suomen nimekkäimmistä pelaajista 1. divari joukkueeseen on nimittäin jo aikamoinen temppu itsessään. Ja tekee juurkin LAJILLE hyvää ja antaa jälleen lisää buustia vaasaan. Jos sinne edes voi antaa enemmän buustia.