Trojansin laituriosasto vahvistuu Mankilla

Tuomo Tomperi 8.1.2014 15:43 7 kommenttia

Lappeenrannan Rajaritareita ja Helsinki Wolverinesia edustanut Tuomas Mankki oli viime kaudella Wolverinesin kolmanneksi tehokkain kiinniottaja.

175-senttinen ja 78-kiloinen Mankki vahvistaa Trojansin jo ennalta vahvaa laitahyökkääjäkalustoa. Mankin lisäksi Trojansin pelaajaluettelosta löytyy mm. Ville Vene, Aappo Saloranta, Juuso Mäkinen, Juha Yli-Arvela ja viime kesänä Crocodilesia edustanut Rodney Brown. Trojansin heittohyökkäyksestä on muodostumassa ainakin paperilla kova haastaja mestarijoukkue Roostersille.

– Kaikesta näkee, että Turussa on nyt tekemisen meininki ja kaikki osa-alueet, pelaajat, valmentajat ja muut taustatekijä ovat kunnossa, Trojansin leirille osallistunut Mankki kertoo seuran kotisivuilla.

Mankin sopimus nostaa Trojansin sopimuspelaajien määrää entisestään. Jo 56 troijalaista on kirjoittanut nimensä paperiin.

Lue myös

Kommentoi

 • Alkaa tosiaan olla aika kova rissu kalusto Turulla kasassa ja ilmeisen hyvä kätinen QB siihen päälle vielä erittäin kova RB. Ei siis näytä ollenkaan huonolle Turun paluu! Hyökkäyksen linjakin on ihan ok tasoa Kuuttilan johdolla.
  Puolustushan siellä Turussa on aina ollut hyvä.
  Kysymys kuuluukin mitä Wolvoihin jää?

 • Miehet jää, ne ketkä laskee joukkueen menestyksen myös oman tekemisen varaan.

  Muut ovat ”Glory hunttereita”. jotka juoksee hopeamitaleiden perässä ympäri maata.

 • Ei taida jäädä tähän Wolvojen menetykset kun vertaa rosteria viime vuotiseen.

 • No mitä voi odottaa? Mannilan lompakko kiinni, Stokes lopetti ja valmentajaksi palaa coach jonka pelaajat savusti pari vuotta sitten ulos.

 • http://www.turkutrojans.com/uutiset/news.php?id=3497

  Monipuolinen nuori mies tämä Koho, varmasti hyvä lisä jota voidaan käyttää monessa eri roolissa

 • Sitä niittää, mitä kylvää. Ja nyt Wolvot korjaa satoa, siitä mitä ovat viime vuosina tehneet. Jos polttaa seurasta sydämen niin miten voi kuvitella, että siihen kukaan sitoutuu? Se on ollut ostojoukkue pitkään ja samoin Seinäjoki. Nyt molemmissa vissiin lompakko menossa kiinni, kuten ennustettiin ja samantien pelaajat vaihtaa seuraavaan paikkaan. Herää kysymys, että miksi ne pelaajat on siellä pelanneet? Valmennuksen, oman kehittymisen ja puitteiden takia vai rahan takia?

 • No eihän peliä muun takia pelata kuin rahan. Työ kuin työ :)