• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Stan Bedwell ja Indians purkivat sopimuksen

Gridiron Staff 22.12.2013 14:01 7 kommenttia

Stan Bedwell. Kuva: Risto Koho

Aiemmin syksyllä sopimuksen Kouvola Indiansin päävalmentajan ja pelinrakentajan tehtävistä solminut Bedwell ei saavu kesäksi Suomeen.

Kouvola Indians ilmoittaa kotisivuillaan Bedwellin tehneen valmentajasopimuksen yliopistojoukkueen kanssa kaudesta 2014. Bedwellin tehtävät uudessa joukkueessaan alkavat heinäkuussa, joten valmentaminen ja pelaaminen Kouvolassa ei tule enää kysymykseen. Indiansin tiedotteen mukaan päävalmentajan tehtävät vastaanottaa hyökkäyksen koordinaattoriksi palkattu Tony Simmons.

Indians tiedotti samoihin aikoihin myös edustuksen joukkueenjohtajan vaihtumisesta. Juha Hallikainen jättää viime kaudeksi vastaanottamansa tehtävät. Tulevalla kaudella joukkueenjohtajana toimii Mika Kauhanen, joka on toiminut aikaisemmin Indiansin juniorijoukkueiden ja edustusjoukkueen valmennuksessa.

Suunnitelmien muuttuminen on Indiansille luonnollisesti hankala asia, mutta seuran onneksi kevätkausi on vasta alkamaisillaan. Tony Simmonsin aiemmin solmittu sopimus nousee tapahtumien johdosta tärkeään rooliin, koska nyt Indiansin ei tarvitse käyttää aikaa uuden päävalmentajan metsästykseen. Kauhanen ja Simmons saavat vastuulleen viime kaudella kuudenneksi liigassa yltäneen joukkueen.

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Ehkä parempi näin, mutta olisi ollut kiva nähdä pelaamassa Trojansia vastaan…

 • Olipahan nopeaa toimintaa. Mutta tätä se NFL-miehen raahaaminen taisi tietää ;)

 • Tyypillistä käyttäytymistä etenkin tälle käärmelajille.

 • Nyt kun maltillisesti odotellaan, niin Bedwell teköö sopimuksen jonnekkin Serbiaan ennen helmikuuta.

 • Bedwellin omien sanojen mukaan tiedote menis näin. Shhhhh sshhhh ssshhh! Luihu jätkä jopa käärmeeksi.

 • Ilmeisesti yleisön suosikki tämä Bedwell.

 • Omasta puolestani voin sanoa, että Trojansissa Bedwell teki hyvää työtä ja pohjusti pitkälti Trojansin nykyisen nousun. Minusta hän ei ansaitse viime aikoina eri palstoilla nähtyä loanheittoa. Mies lähti Turusta ihan tyylikkäästi yhteisellä sopimuksella, koska tarjolla ei olisi ollut pelinrakentajan vakanssia. Siitä, mitä mahdollisesti on tapahtunut Kouvolassa, minulla ei ole tietoa. Oletan kuitenkin, että mielipiteitä miehestä esittävät monet sellaisetkin, joilla ei ole omakohtaisia kokemuksia hänestä.

  Kari Toivonen
  Tiedottaja
  Turku Trojans

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *