Huskiesin Jokinen ja Lahti haastattelussa

Gridiron Staff 10.12.2013 13:21 5 kommenttia

Kakkosdivisioonaseuran puheenjohtaja ja edustusjoukkueen päävalmentaja vertaavat nykypeliä menneiden vuosien meininkiin Huskiesin uudessa podcastissa.

Huskiesin syksyn kolmannessa podcastissa pureudutaan jenkkifutikseen ytimeen. Juha-Matti Jokinen ja Teemu Lahti keskustelevat lajista monipuolisesti ottaen kantaa mm. harjoitteluun, pelityyleihin ja siihen, mitä laji vaatii pelaajaltaan. Konkarit kertovat näkemyksiään siitä, millainen peli on miellyttävää katsoa, ja miten pelitapa sovitetaan oman joukkueen vahvuuksiin.

Noin tunnin kestävän podcastin sisältöön voi tutustua Huskiesin nettisivuilta. Jos et ehdi kuuntelemaan koko juttua, voit siirtyä suoraan sinua kiinnostaviin aiheisiin. Huskiesin nettitoimitus on nimittäin ystävällisesti laatinut koosteen podcastin sisällöstä aikaleimoineen.

Lue lisää

Kommentoi

  • Liian pitkä, että viitsisi edes aloittaa katsomisen. Muuten varmaan ihan hyvä?

  • jkk: ”Noin tunnin kestävän podcastin sisältöön voi tutustua Huskiesin nettisivuilta. Jos et ehdi kuuntelemaan koko juttua, voit siirtyä suoraan sinua kiinnostaviin aiheisiin. Huskiesin nettitoimitus on nimittäin ystävällisesti laatinut koosteen podcastin sisällöstä aikaleimoineen.”

  • Osaan kyllä lukea. Jopa koitin lukea sitä sisältöä, mutta ei jaksanut. Ilmeisesti minua ei kiinnostanut niin paljoa. Kerro Footballmaniac hyvät kohdat, niin lupaan ne katsoa. Kiitti.

  • @jkk onko hiekkaa v@ginassa?

  • Hienoa, että tälläisiä tehdään. Olisi mielenkiintoista kuulla myös muilta joukkueilta vastaavia. Mutta huhuh, hiukan on herroilla ajatukset jäänyt 90-luvulle. Kannattaisi myös tarkastaa tietojaan esim. spredin ja zone readin vaatimuksista. Aika pihalla näistä asioista.