Santtu Äyräväinen Roostersiin

Tuomo Tomperi 30.11.2013 12:01 Ei kommentteja

Hallitseva mestarijoukkue virallisti porvoolaislähtöisen tukimiehen sopimuksen seuraan. Sopimuksesta on uumoiltu epävirallisesti jo pidemmän aikaa.

Viime kaudella Porvoon Butchersia edustanut Äyräväinen kertoo Roostersin kotisivuilla julkaistussa haastattelussa omista talvikauden tunnelmistaan. Äyräväinen on osallistunut punapaitojen harjoituksiin jo kuukauden verran. Tähänastisesta toiminnasta miehelle on jäänyt hyvä maku.

– Päällimmäisenä mielessäni hyvä temmokas tekemisen meininki vahvalla sitoutumisella. Uskon että noi, lisättynä luovalla hulluudella on niitä asioita joilla päästään tavoitteeseen, Äyräväinen kertoo.

Roostersin tukimiesten valmentaja Toni Luomajoki on luonnollisesti tyytyväinen Äyräväisen sopimukseen.

– Santtu on meille luonnollisesti todella kova vahvistus. Hän ei ole missannut yhtäkään lajitreeniä liityttyään joukkueeseen, ja tekee harjoituksissa töitä todella hyvällä sykkeellä ja asenteella ollen hyvä esimerkki nuoremmille tukimiehillemme.

Äyräväisen siirtoa on aprikoitu jo lokakuun lopusta lähtien, kun miehen nimi puuttui Porvoon Butchersin lokakuun rosterista. Nyt virallistettu siirto on todella kova vahvistus Roostersille. Maajoukkueessa pitkään pelannut Äyräväinen pystyy ottamaan vastaan osan siitä vastuusta, jonka amerikkalaisvahvistus Stephen Peyton kantoi viime kaudella. Äyräväisen sopimus vaikuttaa epäilemättä euromenestykseen tähtäävän Roostersin kolmannen amerikkalaispelaajan valintaan Robert Johnsonin ja Jaycen Taylorin rinnalle.

Samassa yhteydessä seura ilmoitti myös viime kaudella Kouvola Indiansia edustaneen Toni Tuhkasen siirtymisestä helsinkiläisseuraan. Tuhkasen siirron taustalla on muuttaminen Helsinkiin töiden perässä.

Lähde: Roostersin tukimiesosastolle merkittävät vahvistukset (helsinkiroosters.com)

Kommentoi