Kalle da Silva jatkaa Wolverinesissa

Gridiron Staff 24.11.2013 0:20 13 kommenttia

Kokeneen tukimiehen sopimus on helsinkiläisjoukkueelle erittäin tärkeä korkean profiilin signaus.

Vaahteraliigan tähdistöön useaan otteeseen valittu kovaotteinen tukimies Kalle da Silva on sopinut ensi kaudesta Helsinki Wolverinesin kanssa. Seura tiedotti asiasta kotisivuillaan hetki sitten.

– Kalle tuo puolustukseemme tarvittua kovuutta sekä johtajuutta ja onkin tärkeä palanen ensi kauden kokoonpanossamme. Olen iloinen, että hän valitsi jälleen kerran meidät. Kalle kertoi minulle, että haluaa olla mukana rakentamassa kanssamme uutta, Wolverinesin vasta valittu uusi puheenjohtaja Marcus Andersson kertoo seuran sivuilla.

Kolmena viime vuonna Vaahteramaljaan selviytyneen Wolverinesin on arveltu yleisesti heikentyvän tulevalle kaudelle. Joukkuen tähdätessä menestykseen pidemmällä tähtäimellä on seuraavan kauden iskukyvyn arvioitu kärsivän. Kalle da Silvan sopimus kuitenkin osoittaa, että Wolverines houkuttelee kokeneita pelimiehiä myös tulevalla kaudella. Joukkue ilmoitti hiljattain myös pelinrakentaja Cedric Johnsonin jatkavan joukkueessa.

Wolverines on elänyt mielenkiintoisia aikoja kauden 2011 päättäneiden mestaruusjuhlien jälkeen. Seura päätti lähteä suurella panostuksella europeleihin keväällä 2012, mutta päävalmentaja Kari Leivoja lähti joukkueesta kesken projektin ja tie nousi pystyyn jo alkulohkossa. Ennakkoon ylivoimaiseksi arveltu ahmalauma pärjäsi liigassa liki odotusten mukaan, mutta kärsi kaksi tappiota Robert Johnsonin Helsinki Roostersille ja jäi lopulta SM-hopealle. Roosters nousi esiin lopullisesti kuluneella kaudella ja kasvatti eroa Wolverinesiin entisestään, vaikka myös ahmalauma panosti kauteen erittäin voimakkaasti.

Kalle da Silvan sopimuksen myötä on selvää, että myös kokenut pelaaja voi nähdä arvoa Wolverinesin uudessa suunnassa ja toimintamallissa. Seura on esiintynyt syksyllä julkisuudessa positiivisessa valossa ja kiinnostaa edelleen maamme huippupelaajia.

Lähde: helsinkiwolverines.com

Kommentoi

 • Kalle! They got you to drink the Kool-Aid again?!?!
  Tässä ei hävinnyt kuin pelaaja ja pahasti.

 • Onko Kuuttilasta tai Sarvesta mitään huhuja?
  Omat tietolähteet on viemässä punanuttuihin heitä…
  Vai viekö Seinäjoki kun kerran ovat parantamassa joukkuetta viimevuotisesta. Itselleni toki tuo ei ole sille näyttänyt lähinnä porukka on pyrkinyt pois sieltä.

 • mä tiedän mihin kuuttila on menossa

 • no kerro ennen kuin se on julkaistu.. jos tiedät

 • Vahva veikkaus.. punanutut

 • Tiesin että arvaat väärin.

 • No missä sitten.. Liskoissa ? Turussa? Vantaa?

 • Wolvot?

 • Kouvolaan se on tulossa!
  Saa Stani aikaa pistää pallot kohdalleen.

 • Tiesin

 • Nyt tuli sitten kovan luokan vahvistus trojansiin. Trojans on kyllä selkeästi lähdössä jahtaamaan roostersin päänahkaa ensikaudella. Vielä roosters on omassa rankingissa trojansia edellä kahden mestaruuden takia, mutta trojans on aivan perässä ja muut tulee kaukana perässä.

 • Ei jaeta vielä niitä mitaleita. Pelataan ensiksi pari kierrosta ja sitten katotaan niitä voimasuhteita.
  Vaikka kyllä Roosters ja Trojans vaikuttaa aika vahvalta, mutta ei kannata unohtaa Seinäjokea eikä
  TAFT´ia.