Dom Kegel menestyy semipro-sarjassa

Gridiron Staff 20.11.2013 11:23 Ei kommentteja

Crocodilesissa kaudella 2012 vakuuttanut atleetti oli jo jättämässä lajin taakseen, kunnes kipinä palata pelikentälle löytyi jälleen.

Yhdysvaltalaisella uutissivustolla julkaistiin aiemmin syksyllä juttu, joka kertoo Kegelin paluusta lajin pariin. Paikallinen semipro-joukkue tarjosi pelipaikkaa, eikä Kegel malttanut olla ottamatta sitä vastaan. Tulosta on syntynyt, sillä pelinrakentajan ja laitahyökkääjän paikoilla esiintynyt Kegel on noussut yhdeksi joukkueensa Racine Raidersin tärkeimmistä pelaajista. Raiders päätti kautensa reilu viikko sitten recordilla 13-2. Ainoat tappiot joukkueelle tulivat MidStates Football Leaguen playoffseissa sekä kauden päättäneessä ”Bowl-ottelussa” newyorkilaista joukkuetta vastaan. Vierasjoukkue New Yorkista joutui matkustamaan liki 1500 kilometrin matkan otteluun.

Wisconsinissa Lake Michiganin rannalla nykyisin asuva Kegel muistetaan liigakaudelta 2012, jolloin mies johdatti Seinäjoki Crocodilesin Vaahteraliigan runkosarjan kakkoseksi yhdeksällä voitolla ja vain yhdellä tappiolla. Tie nousi pystyyn välierissä tulevaa mestaria Roostersia vastaan, mutta Kegelin onnistunut kausi muistetaan Pohjanmaalla vielä pitkään. Kegelin 37 heitettyä ja juostua touchdownia olivat toiseksi eniten sarjassa Wolverinesin Cedric Johnsonin 40:n jälkeen. Kegel voitti myös Gridironin tähtipörssin keräämällä eniten tähtivalintoja runkosarjan aikana.

Kegel on tottunut matkustamaan, mutta Seinäjoen vuodesta pelimiehelle jäi epäilemättä erityisen hyvä maku suuhun. Onhan Kegelin helmikuussa syntyneellä pojalla varsin tutun kuuloinen nimi – Finland.

Lue myös

Kommentoi