• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Dom Kegel menestyy semipro-sarjassa

Gridiron Staff 20.11.2013 11:23 Ei kommentteja

Kuva: Henna Kvist

Crocodilesissa kaudella 2012 vakuuttanut atleetti oli jo jättämässä lajin taakseen, kunnes kipinä palata pelikentälle löytyi jälleen.

Yhdysvaltalaisella uutissivustolla julkaistiin aiemmin syksyllä juttu, joka kertoo Kegelin paluusta lajin pariin. Paikallinen semipro-joukkue tarjosi pelipaikkaa, eikä Kegel malttanut olla ottamatta sitä vastaan. Tulosta on syntynyt, sillä pelinrakentajan ja laitahyökkääjän paikoilla esiintynyt Kegel on noussut yhdeksi joukkueensa Racine Raidersin tärkeimmistä pelaajista. Raiders päätti kautensa reilu viikko sitten recordilla 13-2. Ainoat tappiot joukkueelle tulivat MidStates Football Leaguen playoffseissa sekä kauden päättäneessä “Bowl-ottelussa” newyorkilaista joukkuetta vastaan. Vierasjoukkue New Yorkista joutui matkustamaan liki 1500 kilometrin matkan otteluun.

Wisconsinissa Lake Michiganin rannalla nykyisin asuva Kegel muistetaan liigakaudelta 2012, jolloin mies johdatti Seinäjoki Crocodilesin Vaahteraliigan runkosarjan kakkoseksi yhdeksällä voitolla ja vain yhdellä tappiolla. Tie nousi pystyyn välierissä tulevaa mestaria Roostersia vastaan, mutta Kegelin onnistunut kausi muistetaan Pohjanmaalla vielä pitkään. Kegelin 37 heitettyä ja juostua touchdownia olivat toiseksi eniten sarjassa Wolverinesin Cedric Johnsonin 40:n jälkeen. Kegel voitti myös Gridironin tähtipörssin keräämällä eniten tähtivalintoja runkosarjan aikana.

Kegel on tottunut matkustamaan, mutta Seinäjoen vuodesta pelimiehelle jäi epäilemättä erityisen hyvä maku suuhun. Onhan Kegelin helmikuussa syntyneellä pojalla varsin tutun kuuloinen nimi – Finland.

Lue myös

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *