Crocodiles aktiivisena pelaajamarkkinoilla

Tuomo Tomperi 14.11.2013 12:21 8 kommenttia

Crocodiles tiedotti tänään viime kaudella 69ersia edustaneen Kris Kougian sopimuksesta joukkueeseen. Myös brittilinjamies Ashley Dewing nähdään kesällä Pohjanmaalla.

Amerikkalaisen Doug Websterin ensi kauden pelinrakentajakseen kiinnittänyt kestomenestyjä ei ole jäänyt tuleen makaamaan viime kauden välierätappion jälkeen. Joukkue menetti tehokkaimmat pelaajansa Jocques Crawfordin ja Rodney Brownin Turkuun, mutta virta on käynyt myös Seinäjoen suuntaan. Toissapäivänä julkistettu Dewing-sopimus tuo vihreäpaitojen linjaan kaivattua lisävoimaa. Raamit Iso-Britannian ja Etelä-Afrikan passit omistavalla Dewingilla (193cm/125kg) ovat kunnossa.

Hetki sitten seura ilmoitti 69ersissa viime kaudella läpimurtonsa tehneen laitahyökkääjä Kris Kougian sopimuksesta. Kougia keräsi viime kaudella 10 ottelussa 21 kiinniottoa ja kaksi maalia. Kiinniottojen määrä, edetyt jaardit (347) sekä keskimääräinen kiinniotolla edetty matka (16,5 jaardia) riittivät joukkueen ykköstilaan. Kougia oli joukkueensa tehokkain suomalaispelaaja.

Lue myös

Kommentoi