TAFT julkaisi valmennustiiminsä – Niemi puuttuu

Tuomo Tomperi 13.11.2013 13:04 13 kommenttia

Maajoukkuepelinrakentaja Miro Kadmiryn pelipaikkavalmentajana tunnettu Oskari Niemi jää pois joukkueen valmennusringistä.

Seuran tiedotteen mukaan päävastuu edustusjoukkueen hyökkäyksestä siirtyy myös päävalmentajana toimivalle J-P Kuusistolle. Puolustusta koordinoi Oskari Kauranne. Joukkueen valmennustiimi on myös kasvanut aiemmin joukkueessa pelanneella Risto Hakkaraisella sekä pitkän linjan jenkkifutimies Stefan ”Eti” Karkulahdella.

Mielenkiintoisin uutinen on kuitenkin joukkueen hyökkäyksen koordinaattorina aiemmin toimineen Oskari Niemen siirtyminen syrjään. Niemi on koordinoinnin ohella tehnyt paljon työtä pelinrakentaja Kadmiryn kehittymisen eteen. Kadmiryn lähdettyä Louisiana Collegeen vuonna 2011 joukkueen silloinen päävalmentaja Rami Lilja nosti Niemen tärkeäksi hahmoksi Kadmiryn menestyksen taustalla.

– Oskari on tehnyt Miron kanssa valtavasti, aivan mielettömän määrän harjoitustunteja niin lajiharjoittelun, pelinrakentajan mentaalipuolen kuin myös kuntosaliharjoittelun parissa. Miro on ollut siinä mielessä onnekas, että hän on päässyt huippuvalmentajan oppiin hyvin nuorena, Lilja totesi tuolloin.

Miro Kadmiryn ensi kauden seura on vielä tässä vaiheessa syksyä epäselvä. Koko uransa TAFT:a edustaneen pelimiehen nimeä ei löytynyt joukkueen lokakuun lopun rosterista. Kadmiry itse ei halunnut vielä kommentoida ensi kauden seuraansa tässä vaiheessa.

Vaahteraliigaseuroista ainoastaan Helsinki Roostersin pelinrakentajatilanne ensi kaudelle on selvä. Kadmiryn tasoisella pelinrakentajalla lienisi ottajia myös ulkomaita myöten, joten seuraamme tilannetta jännityksellä.

Kommentoi

 • Tainnu Miro pelata junnuna Wolvoissaki?!

 • Ah, uutta tietoa mulle. Jos näin, niin myönnän virheeni :)

 • No nyt on iso uutinen. Niemen tasoisia hyökkäyksen velhoja ei tässä maassa ole edes yhden käden sormilla lueteltavaksi. Se joukkue, joka kiinnittää Kadmiry-Niemi kaksikon tekee kauden parhaan sijoituksen. Nyt arvauksia kehiin? TAFT:n hyökkäys sen sijaan Kuusiston komennossa on ensi kaudella pulassa. Olisin kyllä hankkinut paremman koordinaattorin, jos olisin TAFT:n päättäjä. Ei taida kyllä pelaajavirta kulkea nyt Vantaan suuntaan. Mielenkiitnoista. Mielenkiintoista.

 • Oskari ja Miro hyvinkäälle?

 • Wolvot.

 • Oskari käsittääkseni huilaa vuoden tai pari.
  Miro Hyvinkäälle voisi ehkä mahdollista Lilja yhteyden perusteella…
  Mutta toisaalta EM vuotena haluammeko että MJ
  QBmme treenailee ja valmistautuu divari joukkueen kanssa?

  Wolvoihin… Ei Miro nyt ihan pimeä ole että menisi Karin johtamaan sekamelskaan.

  Eiköhän mies tai miehet ilmoita kun on päätökset tehty. Siihen asti saamme tyytyä spekuloimaan
  ja huhuileen.

 • Turkuun käy Kadmiryn tie…

 • Täysin varma tieto taitaa nyt olla pienten unien tarpeessa !

 • Oisin Turun kannalla….Koskas se ilmoitus viimeistään tulee? taitaa Vantaan tähti ( Taft) sammua yhtä nopee kun syttyikin…Mutta hienoa jos tulee pärjäämään Vaahterassa.

 • Vaahteraliigaseuroista ainoastaan Helsinki Roostersin pelinrakentajatilanne ensi kaudelle on selvä.

  Tomperille tiedoksi että onhan Crocotkin jo pelinrakentajansa valinneet!

 • Niin ja eikös Kouvola ja 69erskin ole uutisoinut hankkineensa pelinrakentajan.
  Ja kyllä Miro on pelaamisensa aloittanut Wolverinesissä, ainakin d- ja c-junnuissa pelasi ennen Vantaalle siirtymistä.

 • Olette oikeassa. Voi sanoa että ei ollut toimittajan paras päivä.

 • Cedric Johnsonin jatkosta wolvoissa ilmoitettiin tänään, joten Butchers ja TAFT ovat liigasta ainoina ilman pelinrakentajaa.