Falconsin off-season hyvässä vauhdissa

Gridiron Staff 12.11.2013 13:52 Ei kommentteja

Hyvinkää Falconsin yhteinen talviharjoittelu on käynnistynyt mukavalla sykkeellä.

Seuran kotisivuilla julkaistun tiedotteen mukaan harjoittelu kohti ensi kautta on jo käynnissä. Päävalmentajan tehtävät alkusyksystä vastaanottanut Rami Lilja on tyytyväinen tähänastiseen.

– Me Falconsissa panostamme tavoitteellisuuteen. Pelailun tai puuhastelun sijaan rakennamme tällä hetkellä joukkuetta, joka tähtää eteenpäin.

Varsin kapealla materiaalilla viime kesänä pelannut Falcons pyrkii kasvattamaan rosterin noin 40 pelaajaan. Olemassaoleva runko, treenimotivaatio ja hyvä valmennus on resepti, jonka uskotaan poikivan kilpailukykyisen joukkueen ensi kesän divisioonaan.

– Tuntuu, että tänä talvena liikettä pelaajamarkkinoilla on aika paljon ja moni pelaaja miettii, missä seuraavan tai seuraavat kaudet haluaa pelata. Varsinkin täällä Etelä-Suomen alueella on varsin erityyppisiä seuroja ja valmennustiimejä, joten valinnanvaraa varmasti on. Uskoisin, että myös me saamme muutaman mielenkiintoisen nimen lisättyä listoillemme, Lilja kertoo seuran sivuilla.

Lilja valottaa myös joukkueen suunnitelmia. Tällä hetkellä tähtäimessä on amerikkalainen pelinrakentaja, mutta toistakin jenkkiä harkitaan.

Lue koko juttu seuran sivuilta!

Kommentoi