69ersilta valmentajauutisia

Gridiron Staff 14.10.2013 11:36 2 kommenttia

Vaahteraliigan Helsinki 69ers on ilmoittanut amerikkalaisen Mike Messerin sopimuksesta joukkueen puolustuksen koordinaattoriksi. Jason Thomas jatkaa päävalmentajana.

Messer on kokenut Euroopan kävijä. Valmentajan ansioluettelosta löytyy viime vuosilta valmennustehtäviä Ruotsista, Puolasta ja Itävallasta. Europlayersin parin vuoden takaisesta jutusta löytyy lisätietoa valmentajan taustoista.

– Coach Messerin lajitausta on varsin mittava, minkä lisäksi hänellä on laajalti kokemusta fyysisestä valmennuksesta sekä pelaajien ja valmentajien kehittämisestä, joten odotamme ilman muuta saavamme häneltä paljon myös seuratasolla, ei siis pelkästään edustusjoukkueemme näkökulmasta, 69ersin puheenjohtaja Jukka Finni kommentoi seuran sivuilla.

Uutinen on 69erin julkisuuskuvan kannalta varsin positiivinen. Panostamalla valmennukseen seura haluaa nostaa edustusjoukkueen statusta kaupungissa, jossa joukkue joutuu kilpailemaan suoraan menneen kauden finaalijoukkueiden sekä Vantaan TAFT:n kanssa. Säilytettyään sarjapaikkansa liigassa 69ers haluaa epäilemättä nousta lähemmäs pudotuspelipaikkaa tulevalla kaudella.

Aiemmin seura ilmoitti pitkän linjan sikstarin Jason Thomasin jatkosta joukkueen päävalmentajana. Ensi kaudella joukkueen pelinrakentajana nähdään kuitenkin hyvällä todennäköisyydellä amerikkalaisvahvistus.

Kommentoi