Raatikaisen Razorbacks Mermaid Bowliin

Tuomo Tomperi 30.9.2013 12:06 2 kommenttia

Jyväskyläläislähtöisen Joonas Raatikaisen Triangle Razorbacks selvitti tiensä Tanskan liigan finaaliin 39-20 -voitolla Søllerød Gold Diggersista.

Tanskan liigaa viime vuodet hallinneet Razorbacks ja Gold Diggers kohtasivat tänä vuonna liigan välierissä, jonka voittajalle tarjoutui paikka 12. lokakuuta pelattavaan Mermaid Bowliin Randersin kaupungissa. Suomalaisillekin tuttu Gold Diggers oli ennakkoon tasaiseksi arvioidussa ottelussa liki vastaantulija, sillä Razorbacksin kovaksi tiedetty puolustus piti pintansa erinomaisesti. Gold Diggers saavutti ensimmäisellä puoliajalla vain 14 edettyä jaardia. Tanskan liigan jättiläisiin kuuluvat joukkueet ovat pelanneet viimeisen kuuden vuoden aikana 13 kertaa, joista Razorbacks on onnistunut voittamaan seitsemän kertaa.

Mermaid Bowlissa Raatikainen ja Razorbacks saa vastaansa kauden yllättäjän, Copenhagen Towersin. Elokuun lopulla pelatussa ottelussa Towers oli parempi lukemin 40-29. Towers ei ole hävinnyt tällä kaudella Tanskan sarjassa vielä kertaakaan. Raatikaisen apuna Razorbacksin puolustuksessa pelaa myös alkukaudesta Oulussa pelannut takamies Dennis Okholm.

Kommentoi

  • Copenhagen Towers vei Mermaid Bowlin 28-21. Matsi oli tasan 21-21 muutama minuutti ennen loppua, kun Razorbacks pääsi yrittämään 48-jaardista potkumaalia. Potku jäi kuitenkin lyhyeksi ja Towersin onnistui marssia toiseen päähän ja tehdä TD viime hetkillä.