• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Bedwell Kouvolaan kaudelle 2014

Gridiron Staff 30.9.2013 21:51 2 kommenttia

Indians 2012 Kuva Jari Turunen

Stan Bedwell ja Kouvola Indians ovat julkistaneet tehneensä sopimuksen kaudelle 2014. Bedwell korvaa päävalmentajan tehtävässä Kari Leivojan.

Indiansin julkistaman tiedotteen mukaan Bedwellin sopimus Kouvolaan on peräti kolmivuotinen. Vaikka pitkäaikainen valmentajasopimus ei sinänsä täysin sidokaan molempia osapuolia, kertoo sopimuksen kesto siitä, että Kouvolassa nähdään joukkueen kehittäminen yhtä kautta pidempänä prosessina. Kuudenneksi Vaahteraliigassa viime kaudella sijoittunut Indians on kehityskelpoinen joukkue, jonka suurin ongelma on rosterin verrattain kapea runko.

Ennen kauden alkua Turkuun saapunut amerikkalainen johdatti kuluneella kaudella Trojansin ykkösdivisioonan voittajaksi täydellisellä voittosuhteella 12-0. Jatko liigapaikkaa hakevassa Trojansissa ei toteutunut, mutta Vaahteraliigassa kylläkin. Bedwell edusti Indiansia kaudella 2009, joten kyseessä on eräänlainen kotiinpaluu Euroopassa pitkään pelanneelle pelimiehelle. Jää nähtäväksi, rajoittuuko 29-vuotiaan Bedwellin pesti Kouvolassa valmentamiseen, vai pukeeko hän pelivarusteet päälleen myös kaudella 2014. Kaudella 2013 Bedwell oli selvästi ykkösdivisioonan tehokkain pelinrakentaja, mutta pelinrakentajan olkapää operoitiin kauden jälkeen.

Bedwellilta on Indians-kaudeltaan 2009 pääosin positiivisia muistoja, vaikka joukkueen taival päättyikin tuolloin divisioonan välieriin Oulu Northern Lightsia vastaan. Indians ja Bedwell ovat toisilleen ennalta tutut, mikä varmasti oli tärkeässä roolissa sopimusta neuvoteltaessa.

Jää nähtäväksi, mihin suuntaan Stan Bedwell haluaa joukkuetta lähteä rakentamaan. Todennäköisesti odotettavissa on kuluneella kaudella Turussa nähtyä hyökkäystapaa, jossa palloa tullaan laittamaan ilmaan runsaasti.

Onko Bedwellin sopimus Kouvolaan mielestäsi hyvä juttu Indiansille? Kerro mielipiteesi kommenteissa!

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *