• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Trojans hakee liigapaikkaa

Gridiron Staff 27.9.2013 17:03 Yksi kommentti

Kuva: Lassi Heikkilä

I-divisioonan tappiottomalla pelillä voittanut Turku Trojans hakee odotetusti paikkaa Vaahteraliigaan kaudelle 2014.

Trojansin tiedotteen mukaan seuran johtokunta on torstaina tehnyt päätöksen hakea jälleen liigalisenssiä tulevalle kaudelle. Trojansin historian ensimmäinen divisioonakausi sujui loistavasti tappioitta, joten palaaminen liigatasolle on luonteva askel. Mikäli Trojansin liiga-anomus hyväksytään, uhkaa Jyväskylän Jaguaareja putoaminen ensi kaudeksi I-divisioonaan.

Trojans on käyttänyt kuluneen kuukauden ensi kauden joukkueen rungon kartoitukseen. Tässä vaiheessa joukkueella on jo 24 pelaajasopimusta tulevaa kautta varten. Tärkeistä runkopelaajista jatkaa mm. Ilkka Koiranen, Ville-Valtteri Suojanen, Seikko Vennelä ja Miko Ylikoski. Mielenkiintoisina niminä Trojans listaa viime kaudella II-divisioonan Wasa Royalsia edustaneen puolustuksen linjan Martti Kassin sekä Oulu Northern Lightsissa liigaa kaudella 2012 pelanneen hyökkäyksen linjamiehen Emil Vänskän. Tämän hetken sopimustilanne tuskin antaa täydellistä kuvaa joukkueen tulevan kauden rosterista. Päätös ilmoittautua liigaan perustuu kuitenkin varmasti siihen uskoon, että joukkueen runko tulee olemaan kunnossa talvikauden edetessä.

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Arvasin

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *