Sarvela palaa Roostersiin

Gridiron Staff 24.9.2013 22:17 Ei kommentteja

Viime kaudella Helsinki Wolverinesissa SM-hopeaa voittanut Roosters-kasvatti palaa kasvattajaseuraansa kaudelle 2014.

Viimeksi kaudella 2012 Roostersissa pelannut Matias Sarvela on ollut viime vuosina yksi kotoisen sarjan parhaista takapuolustajista. Myös Yhdysvalloissa pelanneelle Sarvelalle paluu punapaitaan merkitsee halua hakea menestystä myös Euroopan kentiltä.

– Fiilikset on loistavat, on hienoa päästä takaisin pelaamaan seuraan missä aloitin peliurani. Odotan innolla alkavia treenejä ja tulevaa kautta, ja mahdollisuutta viedä pelaamista uusille tasoille. Tavoitteena on menestyä sekä kansainvälisissä peleissä, että Vaahteraliigassa, ja tietenkin tähtäimenä mestaruus, Sarvela kommentoi Roostersin sivuilla.

Kommentoi