Kari Leivoja ei jatka Kouvolassa

Tuomo Tomperi 9.9.2013 19:49 5 kommenttia

Kuluneena kesänä ensimmäistä kauttaan Kouvola Indiansia luotsannut konkarivalmentaja ei jatka joukkueen peräsimessä 2014.

Pitkään suomalaisen jenkkifutiksen huipulla valmentanut Kari Leivoja ja Indians tiedottivat sopimuksestaan kaudelle 2013 viime lokakuussa. Indiansin liigapaikan varmistuttua Leivoja ja Indians ryhtyivät kasaamaan Kouvolaan kilpailukykyistä joukkuetta, jonka tähtäimessä oli pudotuspelipaikka jo ensimmäisellä kaudellaan. Joukkue aloittikin kauden komeasti 3-1, mutta kauden edetessä joukkueen otteet heikentyivät ja tuloksena oli lopulta runkosarjan kuudes tila. Kauden päättänyt kuuden ottelun tappioputki ei voinut olla vaikuttamatta päävalmentajan päätökseen olla jatkamatta Indiansissa.

Kouvola Indiansille kulunut kausi oli kokonaisuutena varsin hankala, vaikka sarjassa joukkueen taakse jäikin kolme joukkuetta. Verrokkina kauden 2011 Oulu Northern Lights otti myös tulokaskaudellaan kolme voittoa liigassa, mutta taantui seuraavalla kaudella voittaen vain kaksi peliä. Indiansin ensi kauden iskukykyyn vaikuttaa merkittävästi se, millaisen suomalaisrungon seura saa jalkeille.

Kommentoi

  • MIksi pitää mennä takasin samaan joukkueeseen, josta jo kerran ovet paukkuen lähtenyt kävelemään? En ummarra..

  • Kerran lähdin kotoa ovet paukkuen. Menin kyllä takaisin vielä samana iltana ja pian unohdimme riidan.

  • täs tapauksessa 3 vuotta on kyllä aivan törkeetä liiottelua

  • Stephen Stokes on ilmoittanut jättävänsä Wolverinesin importtina: https://www.facebook.com/pages/Stephen-h2o-Stokes/163356297057071

  • kestänyt tämä rakkaus kolmea vuotta, lombarbi sen jo ennustikin.

    Tosin tuskin kukaan odotti näin nopeaa lusikoiden jakamista?