Roostersille täydellinen runkosarja

Gridiron Staff 19.8.2013 11:39 Ei kommentteja

(3-7)

26

(10-0)

61
1 2 3 4  
0 0 13 13 26
28 17 7 9 61

18.08.2013

Kouvola Indians oli Kuusankoskella pelatussa ottelussa täydellinen vastaantulija mestareiden tehtaillessa 45 pistettä avausjaksolla.

Pelinrakentaja Robert Johnson ja Roosters tekivät varsinkin ottelun alussa täysin, mitä tahtoivat. Indians ei saavuttanut ensimmäisellä neljänneksellä jaardiakaan hyökkäyksessä, ja vieraat takoivat samaan aikaan touchdownin jokaisella neljällä ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan. Ensimmäisen neljänneksen pelannut Johnson teki ottelun edetessä tilaa Eino Matikaiselle ja Otso Flinkmanille. Myös Matikainen heitti ottelussa kolme touchdownia.

Roosters antoi ottelun edetessä yhä enemmän peliaikaa myös nuoremmille pelaajilleen. Loukkaantumisensa jälkeen kentille palannut Torsten Malm hyödynsi myös tilaisuutensa ja viimeisteli kaksi maalia kuudella kiinniotolla. Päävalmentaja Juha Hakala kertoi, että joukkueelle oli tärkeää saada onnistumisia laajalla rintamalla ennen viikonlopun välierää. Juoksupuolustuksen parantaminen on kuitenkin joukkueen asialistalla, sillä Roostersin esitykset sillä saralla ovat päävalmentajan mukaan olleet hieman pehmeitä viime viikot. Tulevaa TAFT-ottelua odotetaan kuitenkin innolla, sillä kyseessä on joukkueelle pitkästä aikaa ensimmäinen todella kova ottelu. Viimeiset neljä otteluaan Roosters on pelannut sarjan pudotuspelien ulkopuolelle jääneitä joukkueita vastaan.

Kouvola Indiansille tappio oli odotettu ja päätti raskaan kauden. Joukkue säilytti helposti sarjapaikkansa, mutta kauden päättäneet kuusi tappiota eivät Kymenlaaksossa miellytä. On mielenkiintoista nähdä, miten joukkue valmistautuu liigakauteen 2014.

Lue myös

Kommentoi