Steelers vakuuttavasti kohti Vaasaa

Tuomo Tomperi 11.8.2013 17:00 Yksi kommentti

(6-1)

45

(2-5)

00
1 2  
24 21 45
0 0 0

10.08.2013 klo 17:00 Kuopio

Steelersin yllättävän suurinumeroista voittoa helpotti vajaamiehinen Bears, joka oli liikenteessä alle 20 pelaajalla.

Ennakkoon tasaiseksi povatusta ottelusta muodostui lopulta selvä voitto kotijoukkue Steelersille. Sateisessa säässä pelatussa ottelussa juostiin jopa ennakoitua enemmän, sillä heittopeli osoittautui epävarmaksi vaihtoehdoksi molemmille joukkueille. Kovasta taistelusta huolimatta vierasjoukkue Bears joutui tunnustamaan kotijoukkueen selvästi paremmaksi. Steelersin hyökkäyksen koordinaattori Andy Bezaire jakoi kuitenkin kiitosta myös vieraille.

– Pori on vahva joukkue, ja heillä on paljon pelaajia jotka pelaavat viimeisen saakka. He olivat selvästi valmistautuneet hyvin otteluun. Ero muodostui mielestäni siitä, ettei heillä ollut mukanaan lähellekään täysi miehitys, Bezaire kommentoi.

– Kovaa pelanneita porilaisia, kuten #2, #5 ja #55 tulee kunnioittaa. Uskoakseni he pelasivat koko ottelun sekä hyökkäyksessä, puolustuksessa että erikoisjoukkueissa.

Bezaire arveli, että Bearsilla oli vaihtopenkillään vain viisi pelaajaa, joista lisäksi yksi menetettiin ottelun aikana loukkaantumisen vuoksi. Bezaire kehui kovaa pelannutta joukkueensa puolustusta, mutta myös hyökkäyks sai kehuja. Erityismaininnan keräsi pelinrakentaja Jukka Pietikäisen heittomaali Mikko Soiniselle.

Voiton myötä Steelersin kausi jatkuu viikon kuluttua Vaasassa, kun Royals isännöi kuopiolaisia sunnuntaina 18.8. Botniahallin keinonurmella. Ottelun suosikkia on etukäteen varsin hankala arvioida, mutta varmaa on se, että molemmat joukkueet laittavat kaikkensa likoon ja vaasalaisyleisö näkee erittäin fyysisen ottelun. Royalsin ja Steelersin välisen ottelun voittaja kohtaa Rautamaljassa Hanko Sun Cityn tai Hämeenlinna Huskiesin.

Katso myös

Kommentoi

  • Fyysinen peli tulossa. Tervetuloa Vaasaan!