Santeri Supi palaa pelikentille

Tuomo Tomperi 11.8.2013 12:47 Ei kommentteja

Jyväskylän Jaguaarien tiedotteen mukaan pelinrakentaja Santeri Supi palaa joukkueeseen runkosarjan päätöskierrokselle.

Supin paluun taustalla on amerikkalaispelinrakentaja Evan Mozzochin työtilanne Yhdysvalloissa, joka pakottaa pelimiehen takaisin maahan ennakoitua aiemmin. Mozzochi on hankalassa tilanteessa, sillä jääminen Jyväskylään kauden viimeiseen otteluun tarkoittaisi syksyn työpaikan menetystä. Jaguaarien tiedotteen mukaan joukkueen pelinrakentajana viimeksi kaudella 2011 toiminut Supi otti haasteen vastaan mielellään.

– Kun Jaguaarit ottivat minuun tämän erityistilanteen myötä yhteyttä vain reilu viikko ennen päätösottelua, halusin ehdottomasti auttaa vanhaa seuraani ja valmentajaani, Supi kertoo Jaguaarien sivuilla.

Supi kommentoi paluutaan myös Gridironille. Vaikka pelinrakentaja onkin nauttinut mahdollisuudesta keskittyä opiskeluun ja muuhun urheilun ulkopuoliseen elämään, myös paluu pelikentille on ollut mielessä. Supin terveydentila tällä hetkellä on hyvä.

– Olisin periaatteessa terveydentilani puolesta voinut pelata tällä kaudella, mutta se ei opiskelujeni takia ollut mahdollista. Toinen huilattu kausi oli loukkaantumisriskin vähentämiseksi järkevää varman päälle pelaamista, Supi toteaa.

– Tänä kesänä en ole ollut tekemisissä minkään joukkueen kanssa, joten olen päässyt viettämään ihan oikeaa kesälomasta ensimmäistä kertaan moneen vuoteen, ja olen todella nauttinut siitä. Urheilua en ole kuitenkaan unohtanut, vaan olen nauttinut fysiikkaharjoittelusta ilman tarvetta ajatella pelikautta.

Jaguaareilla on kauden viimeisessä ottelussaan paljon pelissä, sillä vain voitto nostaisi joukkueen pois sarjan putoajan paikalta. Seuran puheenjohtaja Reo Landen tosin myöntää seuran sivuilla, että joukkue harkitsisi divisioonapaikkaa ensi kaudeksi riippumatta siitä, miten viikonlopun Butchers-ottelussa käy. Nähtäisiinkö myös Santeri Supi joukkueen vahvuudessa tulevalla kaudella?

– Tällä kaudella pelaaminen tuli niin nopeana yllätyksenä, että en ollut vielä kerennyt suunnittelemaan lainkaan edes ensi kauden pelaamista, pelinrakentaja kertoo.

Kommentoi