Northern Lights selvään voittoon Sipoossa

Gridiron Staff 11.8.2013 17:23 3 kommenttia

(0-10)

07

(6-4)

41
1 2  
0 7 7
34 7 41

10.08.2013

Oululaisjoukkue varmisteli runkosarjan kakkostilansa Sipoo Bulldogsin vieraana.

Sipoo Bulldogsin kausi sai päätöksensä lauantai-iltapäivällä pelatussa ottelussa Oulu Northern Lightsia vastaan. Pudotuspeleihin valmistautuva Lights avasi pisteidenteon Aappo Salorannan maalilla ja johti puoliajalle mentäessä viidellä maalilla. Nopeutetulla kellolla pelatulla toisella puoliajalla maaleja nähtiin yksi molempiin päihin. Salorannan viimeistelyä ottelun neljännen maalinsa Bulldogs sai kasaan varsin vakuuttavan hyökkäysvuoron, joka päättyi Joel Alasen TD-heittoon Max Poikoselle. Alanen pelasi ottelussa kolme neljännestä Jaakko Heikkisen aloitettua pelinrakentajan paikalla. Vieraiden Zander McKean heitti ottelussa kuusi touchdownia.

Vaikka Saloranta vastasi suuresta osasta maaleista, jakoi Lights palloa melko tasaisesti myös muille laitureilleen. Toista kauttaan pelaava Matias Ahola teki ottelun toisella neljänneksellä uransa ensimmäisen touchdownin lyhyen heittokuvion päätteeksi. Lights tarvitseekin tasaisuutta viikonloppuna alkavassa välieräottelussa Nokia Ghosthuntersia vastaan, sillä Saloranta on aivan varmasti ympyröity paksulla tussilla nokialaisten papereissa.

Bulldogsin kausi päättyi kymmeneen tappioon kymmenessä ottelussa. Silti myös lauantaina joukkue pelasi hyvällä huumorilla ja taisteli loppuun saakka, kuten Poikosen maalista saattoi havaita. Jatkoa ajatellen Bulldogsilla on kaikki mahdollisuudet menestykseen, jos joukkue saa kasvatettua pelaajarunkoaan riittäviin mittoihin. Lights sai lauantaina havaita, että myös kotijoukkueelta löytyy taitavia, atleettisia pelaajia.

Ottelu oli vierasjoukkueen tukimies Mika Mäkelälle ”kotiinpaluu” Bulldogsin junioreissa vietettyjen vuosien jälkeen. Kotijoukkue palkitsi ottelun jälkeen hyvistä suorituksista Lightsin Joonas Tainan ja kotijoukkueen Poikosen.

Lue myös

Kommentoi

  • Jaakko Heikkinen pelasi enemmän kuin yhden neljänneksen, mutta Joel Alanen pelasi kuitenkin enemmän downeja. Meillä oli tietty rytmitys peliajoista pelinrakentajille ja toisen puoliajan suora aika verotti sitten vähäsen Heikkisen downeja. Ja lopuksi kiitoksia kaikille vastustajille kannustuksesta seuran jatkon suhteen, tämä oli tällä kertaa tällainen vuosi.

  • Onnittelut Matiaksen ekan TDn johdosta! :)

  • Kiitos kiitos!