Crocodiles varmisti pudotuspelipaikkansa

Gridiron Staff 10.8.2013 20:29 Ei kommentteja

(1-8)

19

(6-3)

33
1 2  
13 6 19
13 20 33

10.08.2013 klo 17:00 Helsinki

Seinäjoki Crocodilesin neljän peräkkäinen voitto varmisti joukkueelle välieräpaikan.

Laitahyökkääjä Rodney Brown teki kolme maalia johdatten vierasjoukkue Crocodilesin kahden maalin voittoon tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen. Jocques Crawford keräsi liki 300 jaardia juoksu- ja heittopeleistä ja teki kaksi maalia. 69ersin Jason Thomas heitti 183 jaardia ja maalin, mutta heitti myös kolme syötönkatkoa, joista kaksi kokeneelle Tuomas Leinoselle.

Voitto varmisti Crocodilesille pudotuspelipaikan ennen viimeistä kierrosta. Jos joukkue voittaa Vantaan TAFT:n vieraissa ensi viikonloppuna, joukkueen sarjasijoitus runkosarjan jälkeen on toinen. Tällöin välieräottelu pelattaisiin Seinäjoella, ja vastaan asettuisi suurella todennäköisyydellä Helsinki Wolverines. Jos taas Crocodiles kärsii ottelussa tappion, on joukkueen sijoitus luultavasti neljäs. Siinä tapauksessa joukkue kohtaisi hallitsevan mestarin Helsinki Roostersin välierissä Velodromilla.

Lue myös

Kommentoi