Crocodiles kohtaa 69ersin

Gridiron Staff 9.8.2013 13:54 Ei kommentteja

(1-7)

(5-3)

10.08.2013 klo 17:00 Helsinki

Seinäjokelaiset varmistaisivat pudotuspelipaikan voitolla helsinkiläisjoukkueesta.

Pudotuspelien kotietua metsästävä Crocodiles lähtee hakemaan pisteitä Velodromilta ennakkosuosikkina. Joukkueen koko kauden toiminut vahva juoksupeli Jocques Crawfordin johdolla nähdään todennäköisesti myös lauantaina suuressa roolissa. Joukkueen kesken kauden hankittu pelinrakentaja Steven Adams on osoittanut viime otteluissaan olevansa mies paikallaan, joten pelkästään juoksupeliin ei 69ers voi keskittyä. Crocodilesin hyökkäyspeli onkin asettumassa uomiinsa juuri ratkaisupelien lähestyessä.

– Olemme kehittyneet paljon. On ollut hienoa nähdä miten pelaajamme ovat parantaneet tekemistä ja todella keskittyvät pieniin asioihin. Olemme pelanneet ehjiä otteluita, joukkueen päävalmentaja Charles Rifenbark arvioi SAJL:n ennakossa.

Crocodilesilta yleisesti odotettu voitto nostaisi joukkueen loistaviin asemiin päätöskierrokselle mentäessä. Jos pisteet matkaavat lauantaina Pohjanmaalle, on Crocodilesin ja TAFT:n viimeisen kierroksen ottelussa panoksena kotietu välierävaiheeseen. Tappio 69ersilla saattaisi sen sijaan sysätä Crocodilesin jopa kokonaan ulos pudotuspeleistä, sillä Porvoon Butchersilla on edelleen pieni mahdollisuus ohittaa seinäjokelaiset. 69ers tunnetaan vahvasta juoksupelistään, joten Crocodilesille saattaisi olla edullista peluuttaa puolustuksen puolella linjamies BJ Bellia sinänsä loistavasti pelanneen Stacey Thomasin sijaan. Thomas tarvitaan täydessä pelikunnossa heittopainotteista TAFT:a vastaan viikon kuluttua, joten valmennusjohto saattaa hyvinkin antaa hänelle lauantaina lepovuoron.

Lue myös

Kommentoi