Trojans purjehti yhdeksänteen voittoon

Gridiron Staff 5.8.2013 12:07 Ei kommentteja

(9-0)

68

(0-9)

00
1 2  
46 22 68
0 0 0

04.08.2013 klo 15:00 Turku

Voitot ovat viime vuosina olleet harvinaista herkkua Turussa, joten tämän kauden menestyksestä osataan varmasti ottaa ilo irti.

Vain 13 pelaajalla Turkuun saapunut Bulldogs joutui jyrän alle heti ottelun alkajaisiksi. Puolustuksen linjamies Aki Jones aloitti maalikarkelot, ja Stan Bedwell ja kumppanit huolehtivat lopusta. Lopulta viisi maalia heittänyt Bedwell löysi Juha Yli-Arvelan peräti kolmesti maalin arvoisesti. Alkukauden loukkaantumisestaan toipunut laituri Kimmo Pajunen palasi pitkästä aikaa kentälle ja saalisti yhden kiinnioton.

Trojans lähtee viimeiselle runkosarjakierrokselle paineitta, sillä joukkueen ykköstila runkosarjassa on ollut jo pitemmän aikaa selvä. Päätöskierroksella joukkue kohtaa peliään parantaneen Tampere Saintsin. Saints saattaa hyvinkin olla Trojansin tuleva vastus myös välierävaiheessa.

Lue myös

Kommentoi