Huskies ja Bears tasaisessa väännössä

Gridiron Staff 5.8.2013 18:00 11 kommenttia

(2-4)

18

(5-1)

19
1 2  
6 12 18
12 7 19

Sarjasijoituksen kannalta merkityksetön II-divisioonan kamppailu ratkesi Bearsin epäonnistuneeseen kahden pisteen yritykseen.

Huskiesin karattua Niclas Carpelanin kolmella heittomaalilla turvalliseen tuntuiseen 6-19 -johtoon aloitti kotijoukkue Bears raivokkaan takaa-ajonsa. Kahdella touchdownilla porilaiset nousivat pisteen päähän, mutta eivät lähemmäs. Epäonnistunut kahden pisteen yritys minuutteja ennen loppua ratkaisi ottelun Huskiesille. Kahden pisteen yritys oli täysin perusteltu ratkaisu, sillä kummankaan joukkueen intresseissä ei varmasti ollut viedä merkityksetöntä ottelua jatkoajalle. Kummatkin sunnuntain joukkueista jatkavat ensi viikonloppuna alkaviin puolivälieriin.

Vaikka ottelulla ei sijoituksen kannalta ollutkaan merkitystä, molempia joukkueita selvästi kiinnosti ottelun voitto. Joukkueet pelasivat myös avauskierroksella tasaisen väännön, jonka Huskies vei kotonaan Pullerilla 14-10 viime hetken touchdownilla. Huskies saa palkinnoksi paremmasta sijoituksestaan kotiottelun puolivälierävaiheeseen. Lisäksi hämeenlinnalaisille asettuu vastaan Helsinki Wolverines II, jota ei yleisesti pidetä aivan Pori Bearsin tulevan vastustajan, Kuopio Steelersin, tasoisena joukkueena.

Lue myös

Kommentoi

 • Porilla on kaikki avaimet Kuopion lyömiseen. En pitäisi yllätyksenä jos Pori veisi Kuopiota puolivälierissä ja matkaisi välieriin Vaasaa vastaan.

  Samoin uskon Hämeenlinnan tekevän. Finaalissa pelaavat kaksi kolmesta (Vaasa, Pori, Hämeenlinna).

  Toinen lohko ei liene yhtä vahva vastaamaan näille joukkueille.

 • Kyllä edelleen uskon Kuopion olevan pienoinen suosikki, varsinkin kotikentällään. Samoin Hämeenlinnan tie finaaliin käy/kävisi Hangon kautta, Vaikka olen kanssasi samaa mieltä, että ykköslohko on hieman kovempi, niin erot eivät missään nimessä ole suuria.

 • Lohkojen paremmuusjärjestys saattaa ratketa jo ensi viikonloppuna. Jos sekä Huskies että Pori voittavat, on lohko 1 parempi. Jos taas Wolvot ja Steelers voittavat, on lohko 2 parempi. Voittojen mennessä ristiin spekulaatio jatkuu. HSC on kuitenkin paras punakeltainen joukkue:)

 • Pori näyttää heikoimmalta tällä hetkellä, meno ei ole vakuuttanut koko kesänä. Kuopio ja Vaasa ovat ykkösen tasoisia (pienoisella lisäyksellä vahvistuksia), muut taitavat kuulua kakkoseen näistä pleijarikinkereistä.

 • Erot lienee pieniä ja kyllä lohkojen väliset erot tulee tietoon hyvinkin pian. Itse veikkaan että Kuopion lohko kokonaisuudessaan oli vahvempi niukalla erolla.

  Jos Kuopio vie niin Poria kuin Vaasaa nii eiköhän tuo Hämeenlinnakin kaadu sitten finaalissa.

 • Nyt on annettava Porille krediittiä. Aivan huikean hyvää videomateriaalia pelistä! Monellako äijällä tuo on toteutettu? Ainakin 1-2 kuvaajaa ja pari kiinteää kameraa? Todella hyvä. Tommosia koosteita kattelis vaikka joka pelistä. Muillekin joukkueille mallia.

 • Viimesen päälle! :) Helkkarin hyvännäköstä Bears!

 • Todella hieno!!

 • Tais olla toisessa/yhdessä kamerassa Kuopion suunnalta tuttu rasta.

 • Joo kahden kameran matskuja tietääkseni eli meidän oman ja Kuopion scoutin, Hyvää jälkeä, kiitos vaan kovasti tekijälle!

  Muistakin peleistä on highlightteja:

  http://youtu.be/OXuA2E0K9lk vs. Scorpions
  http://www.youtube.com/watch?v=B5bEOeB4p3M vs. Royals