Bulldogsin viimeinen vieraspeli Turussa

Gridiron Staff 2.8.2013 18:22 Ei kommentteja

(8-0)

(0-8)

04.08.2013 klo 15:00 Turku

Sarjajumbo Sipoo Bulldogs kohtaa sunnuntaina tappiottoman Turku Trojansin. Huumaavaa draaman kaarta on ennakkoon hankala rakentaa.

Kovalla asenteella väärästä sarjatasosta riippumatta esiintynyt Sipoo Bulldogs tekee viimeisen pelireissunsa tälle kautta sunnuntaina. Joukkue päättää kautensa Oulu Northern Lightsia vastaan reilun viikon kuluttua, mutta se ottelu pelataan sipoolaisten onneksi kotikentällä. Viimeiseen vieraspeliin vastaan asettuu sarjan kovin joukkue, Trojans.

Ottelussa ei kummallekaan joukkueelle ole sarjasijoituksen kannalta minkäänlaista panosta, sillä joukkueet ovat varmistaneet ensimmäisen ja kuudennen sijan jo ennalta. Trojansille ottelu tarjoaa mahdollisuuden kierrättää pelaajiaan runsaasti. Tärkeintä joukkueelle on välttää loukkaantumisia ja selvitä siten ottelusta ehjin nahoin. Bulldogs pyrkii keskittymään pieniin onnistumisiin, sillä jopa pistesuoritusten tekeminen isäntäjoukkueen reppuun saattaa osoittautua liian vaikeaksi tehtäväksi. Jos Trojans onnistui pitämään Northern Lightsin vieraissa viime viikonloppuna 105 kokonaisjaardissa, ei Bulldogsilta ennakkoon voi odottaa paljoa.

Bulldogsin puolustukseksi on silti sanottava, että taisteluväsymys ei ole joukkueen otteista paistanut. Jo pitkään ilman amerikkalaisvahvistuksia pelannut kapearunkoinen joukkue on saavuttanut muita joukkueita vastaan myös aitoja onnistumisia, vaikka voittosarake näyttääkin yhä nollaa.

Lue myös

Kommentoi