Runkosarjan viimeinen Power Rankings

Gridiron Staff 1.8.2013 14:30 45 kommenttia

Tulevana viikonloppuna kakkosessa pelataan vain kaksi sarjasijoitusten kannalta merkityksetöntä kamppailua. Power Rankings anyone?

Tämän kauden ensimmäinen Power Rankings tehtiin viime vuodesta poiketen vasta avauskierroksen jälkeen. Pudotuspelijoukkueiden selvettyä on mielenkiintoista kurkistaa, kuinka paljon joukkueiden varsinaiset voimasuhteet ovat muuttuneet kesäkuun alun jälkeen. Nähtiinkö varsinaisia yllätyksiä?

Tutustumalla kesäkuiseen artikkeliin on helppo huomata, että tuttu joukkue komeili silloinkin ykköspaikalla. Wasa Royals on jatkanut voitosta voittoon, eikä ole missään vaiheessa kautta hellittänyt otettaan kärkipaikasta. Arviomme silloin osuvat varsin hyvin yhteen myös nykyisen rankingin kanssa. Suurimmista nousuista vastaavat seitsemänneltä sijalta kakkoseksi noussut Kuopio Steelers sekä kahdeksannelta sijalta viidenneksi kivunnut Helsinki Wolverines II. Kovimmat putoajat ovat odotetusti niukasti pudotuspelien ulkopuolelle jääneet Rajaritarit sekä kautensa neljällä peräkkäisellä tappiolla päättänyt Mikkeli Bouncers.

Moni joukkue on kuitenkin pysynyt yllättävänkin tiukasti paikoillaan, vaikka kauden aikana pientä liikehdintää nähtiinkin. Hanko Sun City on kolmas niin tänään kuin kesäkuussakin. Myös kuudentena majaileva Pori Bears, Päijät-Häme Panthers (9.) ja Salo Scorpions (12.) pitävät sijansa. Oakmen ja Helsinki East City Giants ovat vaihtaneet yksinkertaisesti paikkojaan sarjan tyvipäässä.

Huskies ja Bears kohtaavat vielä viikonloppuna runkosarjassa, mutta emme laske sen ottelun lopputulokselle suurtakaan painoarvoa. Molempien joukkueiden tavoitteena on varmasti selviytyä ottelusta mahdollisimman ehjin nahoin seuraavan viikon puolivälieräottelua silmällä pitäen.

Kakkosdivisioonan Power Rankings pudotuspelien alla:

1 Royals (6-0) Sarjan ainoa tappioton joukkue ansaitsee itseoikeutetusti piikkipaikan myös rankingseissa. Ehdottomasti ehdolla ensi kauden ykkösdivisioonaan tässä vaiheessa kautta.
2 Steelers (5-1) Steelers on virallisesti lohkokakkonen, mutta meidän kirjoissamme tällä hetkellä lohkonsa kovakuntoisin joukkue. Royalsin ykköshaastaja ehdottomasti.
3 Sun City (5-1) Lappeenrannalle hävinnyt Sun City ansaitsi lohkovoiton avauskierroksen voitollaan Steelersista. Päävalmentaja Kari Ketosella on nyt hyvin aikaa kartoittaa joukkueen tulevia vastustajia joukkueen valmistautuessa välieriin.
4 Huskies (4-1) Huskiesin terveystilanne on edelleen suurin kysymysmerkki. Iskukykyinen joukkue terveenä, mutta entä jos Niclas Carpelanin nilkka vaivaa myös pudotuspeleissä?
5 Wolverines II (4-2) Wolverines II ansaitsi paikkansa pudotuspeleissä tasaisella ja varmalla pelillä, erityisesti puolustuksessa. Neljässä ottelussa kuudesta joukkueen vastustaja ei saanut aikaiseksi edes kymmentä tehtyä pistettä. Mutta onko joukkueen hyökkäys tarpeeksi iskukykyinen?
6 Bears (2-3) Hieman epätasaisesti esiintynyt Bears näyttää saavan koneensa käyntiin ratkaisupelien lähestyessä. Puolivälierissä vastaan asettuu heti kivikova Steelers, joka on seurana porilaisille hyvinkin tuttu menneiltä vuosilta.
7 Rajaritarit (4-2) Rajaritareiden putoaminen seitsemänneksi kertoo siitä, miten pienistä eroista lopulta olikaan kyse. Sankarillinen voitto Sun Citysta haihtui savuna ilmaan Kuopio-ottelun toisella puoliajalla. Syksyllä selviää, pelaako tämä kakkosdivisioonatason joukkue ensi vuonna todellakin kolmosessa.
8 Bouncers (2-4) Kolmen ottelun jälkeen Bouncersin tilanne vaikutti vielä lupaavalta, kun taskussa oli kaksi voittoa ja niukka tappio lohkokärki Sun Citylle. Sen jälkeinen maaliero kolmesta ottelusta on surullinen 16-115. Ensi kaudella uuteen nousuun!
9 Panthers (1-5) Panthersin ensimmäinen kausi uuden valmentajan komennossa oli askel eteenpäin, vaikka voittoja saalistettiin tälläkin kaudella vain yksi. Tämän kauden onnistumisten varaan on kuitenkin hyvä rakentaa.
10 Oakmen (2-4) Nuori Oakmen pelasi kauden reilusti loppuun, vaikka Royals-ottelun luovutus vähän jäikin kaivelemaan. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä suoritus nuorelta joukkueelta. Oakmenilla on kaikki mahdollisuudet menestykseen ensi kauden sarjassa.
11 East City Giants (0-6) Voitotonta kautta harmiteltaisiin yleensä pitkään, mutta ECG:lle tämä kausi oli kuitenkin selvä parannus verrattuna viime vuoden divisioonaryöpytykseen. Uusiutunut joukkue pelasi tällä kaudella oikeassa sarjassa – sen todisti viimeistään kauden päätösottelu. Ensi kaudelle joukkueen iskukyky todennäköisesti vain kasvaa.
12 Scorpions (0-6) Scorpions ei onnistunut saalistamaan voittoja tällä kaudella, mutta lähellä oltiin parikin kertaa. Tulevaa kautta ajatellen joukkue tarvitsee jatkuvuutta, uutta verta ja laadukasta talvitreeniä. Tämä kausi kasvatti ja kehitti joukkueen harvalukuista runkoa enemmän kuin moni uskoo.

Arviot

 • Royals-Scorpions 1
 • Bears-Huskies 1

Arviointia suorittava numeronmurskaimemme Grid-O-Matic 3000, tai tuttavallisemmin ”Paavi”, oli viime kierroksella jälleen erehtymätön. Syvällä maan alla majailevan kivitalon kokoisen arviointiaparaattimme koko kauden recordi on miehekäs 30-5. 

Kommentoi

 • Aika samoilla linjoilla rankingistä. Mielenkiinnolla odotellaan puolivälieriä ja mahdollisuutta lopettaa lohkojen välisen tasoeron arvailu. Joitain pelejä molemmista nähneenä pidän kyllä ykköslohkoa hieman kovempana, mutta vain hieman. Silti Steelers ja Roayls suurimmat suosikit voittajaksi. Hämeenlinna ja Hanko haastajina, Pori mustana hevosena. Wolvoilla ei taida potku riittää loppuun asti. Voitto Huskiesista voi vielä tullakin (koska en edelleenkään pidä Hämeenlinnaa kovin varmana suorittajana), mutta siitä eteenpäin ei vain talentti riitä voittoihin asti vieraskentillä, ainakaan kahdesti.

  Hangon saumat piilee kotiedussa. Voitto välierässä ja Steelersin (/Porin) ”yllätys” Vaasasta toisivat Rautamaljan Hankoon pelattavaksi, jonne pystikin voisi silloin jäädä.

 • Harmi sinänsä että sarjan parhaat joukkueet kohtaavat jo välierissä Vaasassa. Ranking pitää kutinsa ja veikkauksena edelleen sama että tuon ottelun voittaja pelaa ensi kaudella Divarissa..

 • Kukaan ei kuitenkaan muista finaalin häviäjää pitkään ja jos haluaa olla mestari, kaikki loppumatsit on voitettava, joten ei sillä järjestyksellä niin väliä (tosin jos useampi haluaisi/pystyisi nousemaan, sillä voi ollakin merkitystä). Ja se on tietty urheilun suola, erityisesti jefun, jossa matseja ei ole paljoa. Hanko pelasi itsensä ykköseksi voittamalla Steelersin, joten Steelersin tie finaaliin käy Vaasan kautta, jos sinne mielii.

 • Ennakko-odotukset runkosarjan perusteella pitävät varmasti paikkansa. En silti pitäisi Kuopion voittoa Vaasasta yllätyksenä. Hanko taas ei ole pelannut yhtään kokonaista matsia kykyjensä mukaan. Jos sellainen tulisi Vaasaa tai Kuopiota vastaan, voisi tapahtua mitä vaan. Mielenkiintoiset pudotuspelit edessä joka tapauksessa!

 • Steelersillä on kaikki eväät Vaasan voittamiseksi. Jos Kuopio käy kaappaamassa voiton Vaasasta niin uskon että Rautamaljan voitto on täysin heidän käsissään tämän jälkeen. Mahdollista se on..mutta ei helppoa.

 • Mä en usko Hankoon, vaikka SunDance heitä hehkuttaakin. Heittopuolustus on mun mielestä todella huonoa. Lisäksi toi kykyjensä mukaan pelaaminen on tässä lajissa aika heikko ilmaisu. En silti sano, etteikö kaikilla mukana olevilla olisi vielä mahdollisuus. Hangolla ne vaan ovat mun mielestä kaikkein pienimmät, vaikka lohkovoittajia ovatkin. Mun mustat hevoset ovat Pori ja Wolverines.

 • ECG-matsin perusteella heittopuolustus näyttääkin huonolta. Kannattaa varmaan sitten heittää paljon Hankoa vastaan. Siinähän se testataan.
  Tarkoitus ei ole hehkuttaa Hankoa. Itse en ole tyytyväinen pelin tasoon kuin ajoittain, mutta jostain syystä ovat tiukan paikan tullen olleet yllättävän hyviä. Saas nähdä miten käy. Mun musta hevonen on Pori.

 • Hienosti tiivistetty ranking. Lienee vielä täysin kohdallaan. Steelers on nousussa ja Porin voitto heistä olisi suuryllätys.

  Finaalissa Royals ja Huskies mittaavat kakkosen herruuden, again. Tervemenoa divariin Vaasa!

 • Hanko ja Kuopio rautamaljassa. Saa nähä miten nuorelle Vaasalle käy kun kunnon joukkue astuu vastaan. Steelers voittaa ja rautamalja löytyy Hangosta, mikäli joku haluaa sitä käydä katsomassa.

 • Ranking aika ok, tiedä sit kumpi olis ennakkoon 1:nen kuopio vai vaasa. No se nähdään sit. Tuosta meidän heitto puolustuksesta ei aluksi menny ihan putkeen ECG vastaan mutta kyllä se siitä sit lähti parempaan päin menemään. Noh treeneissä sitä pääsee sit parantamaan viel lisää ja onneksi on aikaa nyt meidän vanhojen parannella vähän vammoja :) ennen seuraavaa peliä. Tervetuloa hankoon katsomaan.

 • Vikings oli lähellä Steelersin kaatoa jo viime kaudella. Nyt uudistettu ja parannettu koneisto on huomattavasti iskukykyisempi. Muistakaa että Vaasa on kaatanut Porin ja Hämeenlinnan jo lohkostaan (Porin kahdesti), viimeistään välierissä saavat näyttää kuka on kuka ja loppuu arvailut lohkojen välisistä eroista. Playoffeissa saattaa tapahtua mitä vain se tulee muistaa. Mukava kausi sinänsä että joukkoon mahtuu niin paljon hyviä ja tasaisia jengejä. Vain yksi voi olla paras, onko se Steelers? Sen aika näyttää.

 • Jos katsotaan mahdollisuuksia voittaa koko roska, eli ei sitä kuka sinänsä sijoittuu mitenkin, vaan oikeasti maaliin asti.

  Vaasa 33% ja Kuopio 29%. Selvästi kovimmat voittajasuosikit minun kirjoissani. Edelleen uskon vahvasti, että tämän välierän voittaja (vaikka sitten olisikin Vaasa vs Kuopio tai Vaasa vs Pori) vie pytyn.

  Hämeenlinna ja Pori 12,5% molemmat. Nämä joukkueet asetaan Hangon edelle, koska omaavat enemmän mustan hevosen potentiaalia. En sano, että ovat välttämättä sinänsä Hankoa kovempia tai että olisivat jotenkin erityisesti Hangon edellä keskinäisessä pelissä, mutta omaavat paremmat mahdollisuudet finaalissa, jos jompi kumpi on siellä. Kumpikin voi hyvin ”flopata” jo kalkkiviivoille tosin.

  Hanko 10%. Hanko on hyvä joukkue, mutta viime kädessä finaalin voittoon asti rahkeet eivät vielä riitä, Osakkeet nousevat tosiaan rajusti, jos pääsevät pelaamaan Rautamaljaa kotiin, mutta silti asettaisin (tällä hetkellä) kenet tahansa finaalivastuksista edelle (toki eivät voi olla Hämeenlinna tai Wolvot silloin).

  Wolvot II 3%. En usko Wolvojen mahdollisuuksiin putsata pöytää. Kuten NFL:ssä sanotaan, talentti ei riitä. Paljon kohtuullisen hyviä pelaajia, mutta syystä tai toisesta pelaavat kakkosessa, vaikka edustusjoukkueeseenkin pääsisi suht helpolla. Moilanen mielestäni ainoa pelaaja, joka talentin puolesta selvästi kuuluisi edariin. Muut ovat joko vanhoja/nuoria/eivät panosta tarpeeksi/talentti ei riitä. Peruspeli voi riittää vielä Hämeenlinnassa, mutta pitkässä juoksussa saavat taikoa aika kaniineja hatusta.

 • Pelataan ensiksi. ja katsotaan sitten miten käy. Uskon että tulee viellä monelle tosi isoja yllätyksiä. Mikä on parenpi kuin se. Että tulee ylimääräinen lisä vaihde näistä teidän kirjoituksista. Onneksi pelejä ei vieläkään pelata täällä. Onneksi viellä pelit pelataan kentällä.

 • Miksi katsojat eivät saisi spekuloida täällä? Totta kai pelit pelataan kentällä. Miten täällä spekulointi ja pelien pelaaminen kentällä liittyvät toisiinsa?

 • Ja kerro ihmeessä vielä oma mielipiteesi, mitä yllätyksiä on tulossa? :)

 • Spekuloikaa ihmeessä, näitä on ihan mukava lueskella esim. yövuorossa. Monesti nämä spekulaatiot on ihan kattavia ja mielenkiitoisia näkökantoja ei mitään suoli24 paskaa.

 • Kyllä joukkueet vaasa, hämeenlinna, pori ja steelers menee hangon ohi, hanko näihin joukkueisiin verrattuna pelaa todella pehmeetä peliä.. pelit kovenee ja mun veikkaus on että hanko ei pitkälle kaikesta hehkuttamisesta huolimatta pääse.

 • Hanko ei pelaa ensi kaudella Ykkösessä. Piste. En usko materiaalin ja kovuuden riittävän loppukauden peleissä. Huskies vie Hankoa välierissä ja pelannee finaalissa.

  Steelerssiä täällä liputetaan vahvasti voittajaksi. Huonoja eivät toki ole hekään mutta kuten yllä mainitsin niin Vaasa on eri joukkue kuin viime kaudella ja jo silloin antoivat kunnon vastuksen heille. En tiedä Kuopion loukkaantumistilannetta mutta ehjällä joukkueella antavat varmaan kunnon vastuksen Vaasalle.

  Mestariveikkaukseni Royals 40 % ja Steelers 35 % ja Hämeenlinna 25 %. Muut imee peukkua.

 • HSC ei kuulemma pelaa ykkösessä vaikka voittaisi rautamaljan.

 • Samaa mieltä että steelers voi varmasti haastaa vaasan, vaasalla kova nippu ukkoja ja sillä veikkaankin sen vievän sarjan. Hanko vs Hämeenlinna on hämeenlinnan heiniä, Nesi nähdään varmasti kentällä ja mahdollisesti pieniä ”yllätyksiäkin”luvassa ;) Huhut kertoo mitä ihmeellisempiä tarinoita ;) Ellei hanko pysty koventamaan peliään huomattavasti niin lausi tulee päättymään ennenaikaisesti

 • Onkohan Hämeenlinnan ja Kuopion tavoitteena ottaa Divaripaikka ensi kaudeksi jos Rautamaljan voitto heille kilahtaa?

  HSC tuskin paikkaa tulee saamaan sillä viimeistään finaalissa Vaasa tai Kuopio tiputtaa nipun maanpinnalle.

 • Veikkaan että hämeenlinnassa voidaan kyllä harkita nousua, jos vaan resursit riittää fiksuun kauteen.Ainakin seuraa koitetaan kasvattaa, hakee naisten joukkuetta ensi kaudeks

 • Veikkauksia aikalailla mutun ja kuulopuheen pohjalta.

  Vaasa: Voisi hyvinkin hakea paikkaa ykkösessä, mutta se olisi kyllä suht kunnianhimoinen liike, koska rosteri on todella ohut, mutta toisaalta organisaation tavoitteet tuntuvat olevan kovassa kasvussa ja toinen samanlainen runkosarja tuskin motivoisi parhaalla mahdollisella tavalla. Toisaalta jos ja kun kakkosen väki vähenee, niin menokin paranisi.

  Kuopio: Luulisi olevan kiinnostusta nousuun, jos organisaatiolla on rahkeita tällä hetkellä.

  Pori: Aikamoista hissiliikettä, jos nousisivat. Epäilen, veikkaisin pohjan rakentamista.

  Hanko: Veikkaisin halua nousuun.

  Hämeenlinna: Aika epävarmalla pohjalla olisi nousu. Vaikka Nesi ja kumppanit jäisivätkin seuraavaksi vuodeksi, niin silti jatkumo ykkösen tasolle olisi aika hataralla pohjalla.

  Wol II: Kyseessä kakkosjoukkue, ei olisi resurssien fiksua käyttöä mielestäni.

 • Vaasan sivuilta poimin heidän tavoitteenaan päästä divariin vasta ensi kauden jälkeen..tosin monet heidän listaamistaan visioista tulevaisuudelle tuntuu olevan jo nyt toteutettuna. Näin ollen jos Vaasa nyt kompastuisi playoffeissa niin ainakaan heidän virallisten tavoitteiden mukaan tuo ei olisi kova kolaus..

  Hienoa luettavaa muutenkin nuo seuran visiot, pidetään peukkuja että draivi pysyy kovana!

 • Mitkä joukkueet olisivat jäämässä tällä hetkellä kakkoseen, jos kukaan ei halua nousta ja Sipoo putoaa ykkösestä. Ja entäs jos Hyvinkää ei halua enää pelata ykköstä ja hakee paikkaa kakkosesta, samalla systeemillä kuin Turku haki Vaahterasta ykköseen? Miten asiat silloin kuuluisi mennä? Vai voiko ykkösestä yleensä hakea kakkoseen samalla systeemillä?

 • Kyllä sieltä kakkosesta -> ykköseen halukkuutta löytyy jo nyt kauden jälkeen.

 • Vaasa nuiji 97-0 Saloa Vaasassa.

  Kuinkas muut pelit on mennyt?

 • Uskon et kakkosen voittajat HSC lukuunottamatta haluaa nousta divariin.. Vaasan peli parantunut kauden mittaan mutta niin on Kuopionkin.

 • Millä nousukandidaattijoukkueilla on divarikriteerit kunnossa tai realistiset edellytykset saattaa ne kuntoon lähivuosina? Nousun haasteena on paitsi jenkit (ne kuten muutkin kohonneet kustannukset saa kuntoon rahalla), niin etenkin se, että samalla kun pitäisi satsata entistä enemmän edustukseen, jotta vältyttäisiin ensikädessä suoralta putoamiselta, niin pitäisi rajallisin resurssein kasata myös junioriorganisaatio. Mites muuten Wolvoilla pitäisikö heillä olla setit kunnossa molempien sarjatasojen edestä vai lasketaanko esim. samat junnut ”kahteen” kertaan?

  ps. taitaa olla divaripalaverissa tungosta…

 • Mitä Wolvoihin tulee niin kriteerithän on seura kohtaisia, joten siellä pitäisi kriteerien täyttymiset on samat kuin edustusjoukkueella.
  Porilla varmasti on resurssit ja kriteerit kunnossa, mutta kannattaako tuollaisella porukalla lähteä taas ykköstä kokeilemaan kun kakkosessakin tulee jo tiukkoja vääntöjä.
  Vaasalla on hyvä kausi menossa, mutta kovin ohut ja kokematon rosteri varmasti tekevät nousupäätöksestä hankalan.
  Hangosta en tiedä muuta kuin täällä huhuillut jutut etteivät hakisi divarista paikkaa vaikka voittaisivatkin.
  Kuopion haluista nousta ykköseen takaisin voi olla montaa mieltä, kun vasta lyhyeltä reissultaan siellä palasivat kakkoseen. Eikä tämäkään kausi kovin ihanteellinen ole ollut ”helpommassa” lohkossa vaikka yksi mestarisuosikeista taitaa ollakkin.
  Hämeenlinnannalla ei taida kriteereihin olla rahkeita saatikka parin amerikaanon hankkimiseen. Tuskin hakevat nousua ja koulivat vielä vuoden kakkosessa runkoaan vaikka pystin saisivatkin nostettua ilmaan jo tänä vuonna.

 • Kun nämä kriteerit pitää täyttää jo edellisenä vuotena, eli jos ensi vuonna mielii ykköseen, niin kuinka monella joukkueella jotka nyt tänä vuonna pelasivat kakkosessa, on kriteerit kunnossa. Esimerkiksi junnujoukkueiden osalta?

 • I-divari on täysin turha tai jopa murha seuroille, jotka eivät pyri pidemmällä tähtäimellä menestymään myös liigassa. Siellä menevät rahat, ja helposti myös selkäranka ja moraali. Kun tullaan ryminällä alas, lähtevät vanhat pelaajat ja kaikki täytyy aloittaa alusta, pahimmassa tapauksessa uudella seuralla ja uudella nimellä vasta vuosia myöhemmin. Kakkosessa sen sijaan voi menestyä hyvin ja hyvällä perustyöllä olla jopa ylivoimainen. Se tuo paljon katsojia, sponsoreita, pelaajia ja rahaa – ja on pelaajille kivaa!
  Liiton etujen mukaista olisi tehdä ykkösestä seuroille paljon helpompi (lue jenkit ja liiat kriteerit pois) ja kuten täällä taidettiin aikaisemmin jossain todeta, kasvualusta uusille liigaseuroille ja miksei liigatason pelaajillekin. Liigassa kun taitopaikkoja ei ole paljon vapaana suomalaisille. Jotain on pahasti pielessä, kun I-divarijoukku menee peliin 13:lla pelaajalla! Ja 6:n joukkueen sarja, johon on kohta enemmän pyrkijöitä liigatasolta kuin kakkosesta – haloo!
  Wake up, I-divari sucks!!! Tarttis tehdä jotain…

 • Justiinsa niin!

 • Osaako joku arvioida mikä on tasoero kakkosen ja divarin välillä tällä hetkellä ilman jenkkejä? Useita kakkosen pelejä tällä kaudella nähneenä voisin sanoa että 2-taso ei ole valtavan huono eikä ero niin suuri..

  Valitettavan usein hyvän draivin saanut seura kuolee parin divarivuoden jälkeen. Olisi jenkkisääntöön tosissaan tehtävä muutoksia ja kasvatettava divarin kokoa antamalla hieman siimaa vaatimusten kanssa. Ensi kaudella ykköstä voisi pelillisesti (ilman jenkkejä) pelata ainakin Vaasa, Pori, Kuopio, Joensuu sekä Hämeenlinna (tämä siis oma mielipiteeni). Näin ollen ei tarvittaisi kakkoseen erillistä ala-sarjaa vaan parannettaisiinkin ykkösen kiinnostavuutta sekä edelleenkin ykkösen parhaat kamppailisivat liigapaikasta näin halutessaan.

 • SAJL julkaissut kevätkokouksessa seurat hyväksyivät kilpailujärjestelmän vuosille 2014-2016.

  http://www.sajl.fi/?x167512=1530721

 • Joensuu?

 • Sorry Joensuun piti olla Lappeenranta…harmi kun jäivät playoffeista pihalle. Sinne olisivat pelillisesti kuuluneet.

 • MItes ne voivat sinne pelillisesti kuulua jos jäävät kerta pudotuspeliviivan alapuolelle? Kukas kuudesta sinne sitten ei kuulunut? Steelers joka toisen puoliajan nousulla kyykytti mennen tullen Lappeenrantaa, Hanko joka voitti ainoana joukkueena Steelersin vai Wolverines joka voitti Rajaritarit?

 • Jotkut voittaa hyvällä ja jotkut häviää huonolla tuurilla. Ne kuuluvat moraalisesti jatkoon, jotka häviävät huonolla tuurilla. Eikös tämä ole ihan selvää?

 • MIkäs sitten on huonoa tuuria. Sekö että johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen ja pallo pomppi sitten koko toisen puoliskon 34 pisteen arvoisesti Steelersille kun oli huonoa tuuria? Jos noin pahasti pelaajat antavat takamatkalta tulla ohi niin kyllä sitten se ei ole enää pelkästään huonoa tuuria.

 • Se oli sarkasmia…

 • …pitää sisällään lähes yhtä tasokasta spekulointia, ja ihan yhtä hyvillä argumenteilla.
  Annetaan poikien pelata ja katsotaan miten käy.

 • Spekulointi on kaiken suola. Silloin vielä kaikki ovat voittajia.

 • Rajaritarit olisi kuulunut playoffeihin nykyvireensä mukaan..hyvänä päivänä kun pystyisivät viemään täällä valtavasti hehkutettua Steelerssiä niin mielestäni playoff paikka olisi ollut paikallaan. Jos siinä olisi ollut 2-divarin parhaat jengit niin olisivat kohdanneet siten finaalissakin.

  Pian nähdään miten sijoitukset menee ja spekuloinnin korvaa faktat.

 • Taulukko kertoo että Rajaritarit ei kuuluu playoffseihin koska taulokossa näkyy koko kauden ns vire runkosarjan osalta ja se on fakta.