TAFT piti pintansa – Indians kaatui selvästi

Gridiron Staff 30.7.2013 12:25 Yksi kommentti

(5-2)

56

(3-4)

12
1 2  
42 14 56
12 0 12

28.07.2013 klo 18:00 Vantaa

Vantaalaisjoukkue on menossa vahvasti pudotuspeleihin. Indians sen sijaan on putoamassa pois playoff-kamppailusta vahvasta alkukaudesta huolimatta.

Joukkueen edellisessä ottelussa laitahyökkääjänä esiintynyt Columbus Givens teki paluun Indiansin pelinrakentajaksi, mutta unelmapelin pelannut TAFT:n Miro Kadmiry vei sunnuntain TV-ottelussa pelinrakentajien kamppailun helposti. Kadmiry heitti yhteensä viisi touchdownia Toni Lemmetyiselle ja Andre Privottille. Edes kaksi heitettyä syötönkatkoa eivät vantaalaisia hidastaneet, sillä kokonaisjaardit menivät ottelussa isännille 548-174. TAFT oli ottelussa yksinkertaisesti täysin toisella tasolla vieraisiinsa verrattuna. Vantaalaiset saivat myös juoksupeliään toimimaan Greg Tellishin juostessa 133 jaardia ja kaksi touchdownia.

Indiansin otteluraportin mukaan joukkuetta vaivaa tällä hetkellä loukkaantumiskierre. Varsin kapealla rosterilla viime kaudella pelannut kouvolalaisjoukkue on panostanut täksi kaudeksi runsaasti vahvistuksiin, mutta joukkueen runko ei silti ole muita sarjan joukkueita laajempi. Muutaman avainpelaajan puuttuminen voi vaikuttaa Indiansin peliin merkittävästi.

Kouvolalaisjoukkueella alkaa olla kiire saada peliään kuntoon, kun runkosarjaa on jäljellä kolme kierrosta. Joukkue kohtaa sarjan päätöskierroksella sarjaa ylivoimaisella pelillä johtavan Roostersin, mutta kaksi muuta ottelua Butchersia ja Jaguaareja vastaan on voitettavissa. Indiansin on otettava voitot näistä kahdesta ottelusta ja toivottava sitten, että Seinäjoki Crocodiles kompuroi rankasti ratkaisukierroksilla. Loppukaudesta joukkueen taistelutahto on testissä, sillä virheisiin ei ole enää varaa.

TAFT:lle voitto käytännössä jo ratkaisi pudotuspelipaikan. Mallikkaasti tällä kaudella esiintynyt vantaalaisjoukkue on parantanut peliään kauden edetessä, ja taistelee tosissaan välierien kotiedusta. Joukkue kohtaa kahden viikon kuluttua Helsinki Wolverinesin mahdollisessa välierävaiheen ennakossa.

Katso myös

Kommentoi

  • Loukkaantumisten päälle yksi indianssin pelaaja seuraa seuraavaa peliä katsomosta ulosajon takia.