Wolverines II jatkaa pudotuspeleihin

Gridiron Staff 29.7.2013 20:01 3 kommenttia

(4-2)

33

(1-5)

06
1 2  
14 19 33
0 6 6

27.-28.7.2013

Helsinkiläisjoukkue kukisti vajaamiehisen Panthersin ottaen kauden neljännen voittonsa. Rajaritareiden kärsiessä tappion ahmalauma jatkaa pudotuspeleihin.

Keskushyökkääjä Nikke Puskala juoksi kaksi maalia ensimmäisellä puoliajalla ja ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Wolverines II piti pisteet Helsingissä. 17 pelaajalla vierailulle saapunut Panthers oli ottelussa vajaamiehisenä, sillä esimerkiksi joukkueen molemmat pelinrakentajat puuttuivat. Panthersin Mikko Jaakola juoksi joukkueensa ainoat pisteet ottelun päättäneellä reverse-pelillä.

Samaan aikaan Helsingin ottelun kanssa pelattiin Kuopiossa, jossa isäntäjoukkue Steelers piti pisteet raivoisan takaa-ajon jälkeen Lappeenrannan Rajaritareita vastaan. Ottelun lopputulos tiesi sitä, että voittonsa jälkeen Wolverines II:n pelaajat tiesivät joukkueen olevan hyvin lähellä pudotuspelejä. Pudotuspelipaikka varmistui Hanko Sun Cityn voittaessa Helsinki East City Giantsin sunnuntaina. Puolivälierissä Wolverines II saa vastaansa toisen lohkon kakkosen, Hämeenlinna Huskiesin. Ottelu pelataan 10.8. Hämeenlinnassa.

Lue myös

Kommentoi

  • Ja niinkuin kauden muissakin peleissä Wol2 oli nelisen aloittavaa pelaajaa poissa aloituksessa. Ja peli pelattiin suoralla peli ajalla.

  • Jep. Peliaika oli tosiaan 4×20 juoksevaa, josta puoliaikojen viimeiset 2min oli oikealla kellolla. Loppuenlopuksi ei tainnut tulla juurikaan mitään eroa normaaliin kelloon :)
    Ja jos saivarrellaan puuttuvilla niin meiltä puuttui myös molemmat sentterit.