Huskies piti pisteet Hämeenlinnassa

Gridiron Staff 29.7.2013 19:46 Ei kommentteja

(4-1)

34

(2-4)

07
1 2  
14 20 34
7 0 7

27.-28.7.2013

Pudotuspeleistä jo karsiutunut Oakmen pysytteli isäntien mukana ensimmäisen puoliajan.

Tällä kaudella kaksi voittoa saalistanut raisiolaisjoukkue johti ottelua vielä toisella neljänneksellä, mutta pelinrakentaja Niclas Carpelan ja laituri Juhani Kähönen pitivät huolen siitä, että pisteet jäivät Hämeenlinnaaan. Carpelanin johtama Huskies-hyökkäys piristyi ottelun loppua kohden takoen lopulta viisi maalia ja voittaen ottelun lukemin 34-7.

Huskies varmisti voitolla lohkonsa kakkossijan, kun taas Oakmenin kohtalona on tällä kaudella jäädä ulos pudotuspeleistä kahdella voitolla ja neljällä tappiolla. Oakmen aloitti kauden hienosti kahdella voitolla Salo Scorpionsista, mutta vastuksen kovetessa joukkueelta ei löytynyt enää avaimia voittoon. Parin suurinumeroisen Royals-tappion lisäksi joukkue kohtuullisen tasaiset kamppailut Pori Bearsia ja Huskiesia vastaan. Kesälomalle siirtyvät tammimiehet voivat hyvinkin parantaa tänä kesänä nähdystä ensi kaudella.

Loukkaantumishuolista kärsinyt Huskies kohtaa ensi viikonloppuna runkosarjan päätösottelussa Pori Bearsin. Ottelulla ei ole merkitystä joukkueiden sarjasijoituksiin.

Lue myös

Kommentoi