Hanko Sun City varmisti lohkovoiton

Gridiron Staff 29.7.2013 20:33 Yksi kommentti

(0-6)

22

(5-1)

44
1 2  
8 14 22
14 30 44

27.-28.7.2013

Lohkonsa viimeiseksi jäänyt Helsinki East City Giants piinasi lohkokärkeä pitkälle toiselle puoliajalle saakka.

Voitoitta tällä kaudella jäänyt ECG pelasi ennakkoluulottomasti, ja jopa johti ottelua vierailevaa Hanko Sun Citya vastaan ottelun toisella puoliajalla. Joukkueen kenties tehokkain ase Joakim Lindholm siirsi kuitenkin vieraat jälleen johtoon, ja lopulta Sun Cityn leveys ja pelirutiini ratkaisivat joukkueelle 22-44 -vierasvoiton. Voitolla joukkue voitti lohkonsa ja sai suoran paikan kakkosdivisioonan välieriin.

Sun Citylle runkosarja oli erinomainen hankalan kauden 2012 jälkeen. Tämän kauden Sun City on onnistunut muuttamaan jo aiemmin joukkueessa nähdyn potentiaalin menestykseksi myös kentällä. Joukkue on joutunut useampaankin kertaan melko tiukille, mutta ainoan tappionsa runkosarjassa Sun City kärsi Lappeenrannan Rajaritareille. Seuraavan kerran joukkue on tulessa elokuun puolessavälissä, kun se isännöi välieräottelua.

ECG osoitti viimeistään kauden päätösottelussaan, ettei kausi ollut täysi epäonnistuminen, vaikka voittosarake jäikin avaamatta. Päävalmentaja Ari Evwarayen suojatit saivat arvokasta kokemusta tulevan kauden sarjaa ajatellen. II-divisioonan jaon myötä Jätit lienevät ennakolta yksi suosikeista ensi kauden III-divisioonassa. East City Giantsin Facebook-sivulla joukkueen esitystä mietittiin seuraavin sanakääntein:

Muutaman viikon takaisen Panthers-tappion jälkeen eräs kannattajamme kysyi, missä on se East City Giants, joka menestyi 90-luvulla Vaahteraliigassa, ja kaksi vuotta sitten nousi II-divisioonasta I-divisioonaan.

SE Giants oli eilen Velodromin harjoituskentällä. Toivottavasti olit paikalla.

Lue myös

Kommentoi

  • Iso kiitos ECG:lle! Hyvällä asenteella ja ennakkoluulottomasti pelattu matsi.
    Oli aavistuksen hankalaa löytää oikeat aseet ilmahyökkäyksenne pysäyttämiseen, mutta löytyiväthän ne, pienellä viiveellä tosin.
    Paljon tsemppiä talvitreeneihin! Tuollaisella pelillä kuin nyt esititte, olette vahvoilla jälleen ensi vuonna.