Ghosthuntersille selvä voitto Sipoossa

Gridiron Staff 29.7.2013 13:09 Ei kommentteja

(0-8)

00

(5-3)

55
1 2  
0 0 0
28 27 55

27.07.2013 klo 14:00 Sipoo

Ghosthunters otti kauden viidennen voittonsa näytöstyyliin. Pudotuspelien kotietu ei kuitenkaan ole joukkueen omissa käsissä.

Ghosthuntersin ja Sipoo Bulldogsin kauden toisessa kamppailussa jännitettävää riitti lähinnä siinä, pystyisikö Sipoo maalintekoon vahvaa nokialaisjoukkuetta vastaan. Ghosthunters avasi välittömästi maalihanat eikä päästänyt isäntiään kertaakaan oman 40 jaardin linjansa sisäpuolelle. Voitolla Ghosthunters nousi viiteen voittoon Sipoon pysyessä nollilla. Ghosthunters teki hyökkäyksessä mitä halusi juosten 11 kertaa 23 jaardin keskiarvolla. Lari Siitonen heitti 256 jaardia ja neljä touchdownia.

Oulu Northern Lightsin hävitessä sunnuntaina Ghosthunters on tappiottoman Trojansin jälkeen toiseksi eniten voittoja tällä kaudella saalistanut joukkue. Nokialaisjoukkue lähtee suosikkina kahteen viimeiseen runkosarjaotteluunsa, ja voi hyvinkin päättää runkosarjan seitsemään voittoon ja kolmeen tappioon. Talvikaudella kärsitty kahden sarjapisteen menetys voi kuitenkin osoittautua joukkueelle kalliiksi. Oulu Northern Lightsilla on yhä mahdollisuus viedä välierävaiheen kotietu, vaikka oululaisjoukkue voikin parhaimmillaan yltää vain kuuteen voittoon.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *