Crocodiles voittoon Adamsin debyytissä

Gridiron Staff 29.7.2013 13:38 Ei kommentteja

(4-3)

47

(0-7)

25
1 2  
27 20 47
13 12 25

27.07.2013 klo 16:00 Seinäjoki

Jouppilanvuorelle saapunut jyväskyläläisjoukkue laittoi vahvasti hanttiin, muttei lopulta pystynyt estämään isäntien voittoa.

Steven Adamsin debyytti vihreäpaidassa oli onnistunut. Vasta maahan saapunut Croco-pelinrakentaja heitti neljä touchdownia, joista kaksi edeltäjälleen Rodney Brownille. Jocques Crawford juoksi 122 jaardia ja kaksi touchdownia Crocodilesin pitäessä pisteet lukemin 47-25. Perttu Ahila oli Jaguaarien ykköspyssy kolmella touchdownillaan.

Aiemmin joukkueen pelinrakentajana toimineelle Brownille pelipaikan vaihdos teki epäilemättä hyvää, sillä mies onnistui kolme kertaa maalinteossa Jaguaareja vastaan. Miehen atleettisuus on huippuluokkaa, ja on varmasti hänelle eduksi laitahyökkääjän tontilla. Crocodiles-hyökkäys pääsee vielä kovempaan testiin viikon kuluttua Helsinki Wolverinesia vastaan, mutta Jaguaareja vastaan nähty esitys on lupaava. Jaguaarit eivät tappioputkestaan huolimatta ole kehno joukkue, joten Seinäjoella ollaan varmasti tyytyväisiä lauantain esitykseen.

Amerikkalaisvahvistuksista BJ Bell huilasi ottelun kolmen amerikkalaispelaajan säännön vuoksi. Jää nähtäväksi, millaisella taktiikalla joukkueen valmennus lähestyy peluutuskysymystä jatkossa. Wolverinesia vastaan joukkueella ei todellisuudessa olisi varaa penkittää Bellia saatika lauantaina joukkueestaan eniten taklauksia kerännyttä Stacey Thomasia, mutta jompikumpi katsomossa todennäköisesti silti nähdään. Crocodiles-valmennuksella on loppukaudella joka viikko sama pähkinä purtavanaan. Tilannetta ei ainakaan helpota se, että virheliikkeisiin ei joukkueella pudotuspelitaistelun kannalta juuri ole varaa.

Jaguaarien kannalta lauantain ottelu oli tietyllä tapaa rohkaiseva, vaikka tappioputki jatkuikin. Perttu Ahila näytti nopeuttaan karaten maalintekoon kolmesti. Ahilan kuntoutuminen on erittäin tärkeässä roolissa ensi viikonlopun Indians-ottelua silmälläpitäen. Jaguaareilla on Kuusankoskella todennäköisesti kauden paras mahdollisuutensa tappioputken katkaisemiseen, sillä kautensa hyvin aloittanut Indians on nyt kärsinyt kolme peräkkäistä tappiota selvin lukemin.

Lue myös

Kommentoi