Bears varmisti playoff-paikan

Gridiron Staff 29.7.2013 13:17 Ei kommentteja

(2-3)

71

(0-6)

00
1 2  
36 35 71
0 0 0

27.-28.7.2013

Hieman ailahtelevaisia otteita tällä kaudella esittänyt Pori Bears kukisti Salo Scorpionsin vakuuttavan esityksen jälkeen 71-0.

Raisio Oakmenin luovutettua ottelunsa Vaasassa Bearsin ja Scorpionsin välisestä ottelusta muodostui käytännössä suora karsintaottelu pudotuspeleihin. Kaikki ottelunsa tällä kaudella hävinnyt Scorpions olisi voitolla noussut uskomattomasti pudotuspeleihin, mutta isäntäjoukkue Bearsille moinen ei sopinut. Viime kauden ykkösdivisioonan runkosarjan ykkönen näytti, että tämänkin kauden joukkue osaa pelata amerikkalaista jalkapalloa. Harvalukuinen Scorpions jäi ottelussa isäntiensä jalkoihin jo ensimmäisellä puoliajalla.

Bearsin runkosarja jatkuu vielä ensi viikonloppuna kotona Hämeenlinna Huskiesia vastaan. Molemmat joukkueet ovat jo ennen ottelua varmistaneet sarjasijoituksensa, joten ottelulla ei ole jatkopelien kannalta merkitystä. Bears kohtaa Kuopio Steelersin puolivälierissä kahden viikon kuluttua.

Katso myös

Kommentoi