Kommentoi: viikonlopun ottelut

Gridiron Staff 27.7.2013 11:25 36 kommenttia

Viikonlopun pelit käynnistyvät lauantaina seitsemän ottelun voimin. Panosta ei tämän kierroksen otteluista puutu!

Lauantaina pelataan seitsemän ottelua, joista yksi liigatasolla. Ykkösdivisioonassa mielenkiinnon kohteena on sarjanousijoiden kohtaaminen Hyvinkäällä. Ottelussa ratkotaan hyvällä todennäköisyydellä neljäs pudotuspelipaikka. Myös kakkosdivisioonaa seuraavat ovat lauantaista innoissaan, sillä playoff-paikat ovat jaossa niin Kuopiossa kuin Helsingissäkin.

Sunnuntaina nähdään liigakierroksen TV-ottelu TAFT – Indians. Kamppailu on tärkeä molemmille joukkueille, mutta erityisesti Indians kaipaa ottelustakipeästi pisteitä. Hyvä alkukausi on vaarassa valua hukkaan, jos joukkue kärsii kolmannne perättäisen tappionsa vahvaa TAFT:a vastaan. Ottelu on katsottavissa URHOtv-lähetyksen lisäksi myös nettistreamina osoitteesta URHOtv.fi.

Maanantaina Helsinki Wolverines isännöi playoff-taistelun kannalta äärimmäisen tärkeää ottelua Porvoon Butchersia vastaan. Ottelun lopputuloksella on todella suuri merkitys pudotuspelikamppailun kannalta.

La 27.7 Sarja Pelipaikka
Bulldogs – Ghosthunters I 27.07. kello 14:00 Söderkullan kenttä
Falcons – Saints I 27.07. kello 14:00 Kankurin liikuntapuisto
Steelers – Rajaritarit II 27.07. kello 15:00 Väinölänniemen stadion
Bears – Scorpions  II 27.07. kello 15:00 Urheilukeskus keinonurmi
Crocodiles – Jaguaarit  VL 27.07. kello 16.00 Jouppilanvuori
Huskies – Oakmen  II 27.07. kello 16:00 Pullerin keinonurmi
Wolverines II – Panthers  II 27.07. kello 17:00 Velodromin harjoituskenttä
Su 28.7 Sarja Pelipaikka
Northern Lights – Trojans I 28.07. kello 13:00 Castrenin kenttä
East City Giants – Sun City  II 28.07. kello 15:00 Velodromi, ulkokenttä
69ers – Roosters  VL 28.07. kello 18.00 Velodromi
TAFT – Indians VL 28.07. kello 18.00 ISS Stadion
Ma 29.7 Sarja Pelipaikka
Wolverines – Butchers VL 29.07. kello 18.00 Velodromi

Olitko katsomassa matsia? Kerro tähän kommenttisi pelistä!

Kommentoi

 • Steelers-RR tilanteessa 13-20, 3. neljännes menossa. Puoliaikatulos 0-20.

 • Eiköhän sieltä ohi tulla.

 • Muistuttaa kovasti HSC-Steelers -matsia. Siinäkin puoliaika 20-0, jonka Steelers kuroi kiinni ja hävisi kuitenkin lopulta. Tämä on se Steelersin akilleen kantapää. Ken osaa pysäyttää optionin edes osittain, omaa voiton avaimet.

 • onkos Hyvinkäältä mitään kerroittavaa?

  GH varmaankin voitti sipoon

 • Liiton sivuilla oli jo 1.divarin tulokset. GH ja Saints voittivat.

 • Steelers kaventaa jälleen. Lisäpiste juoksu epäonnistuu. Tilanne nyt siis 19-20, kun 3. neljännes on päättymässä.

 • Steelers siirtyy johtoon, 27-20. Peliaikaa 6 min jäljellä.

 • Steelers puolustus tekee vielä TDn syötönkatkosta, 34-20.

 • Varsin omituinen peli! RR voittaa ekan puoliajan 0 – 20 ja Steelers toisen 34-0. Jos kaavailut sarjajärjestelmästä pitävät paikkansa, on RR:n kohtalo oikeusmurha. He kyllä ansaitsisivat tasollaan paikan ylemmässä sarjassa.
  Tsemppiä vaan RR:lle. Ensi kaudesta tullee heille varsinaiset murskajaiset, sillä he olisivat uudessa kolmosessa täysin ylivoimaisia. Ei auta muu kuin ottaa se kehitysprojektina kohti rakettimaista nousua vaikka takaisin liigaan.

 • Mikä on tilanne Seinäjoella? Livetilastointi pysähtyi tilanteessa 13-27

 • Näin teki, eikä ollut ensimmäinen kerta.

 • Huskies voitti Raision. Tilanne oli kait 27-7 pari minsaa enne loppua, kun lähdin pois. Huskiesin rivit harvenee kovaa vauhtia. Porin reissu taitaa mennä tärkeimpiä ukkoja lepuuttaessa.

 • Tilanne 3.qtr:n jälkeen 40-19

 • Jouppiska: Ihan hyvä mutta mikä matsi?

 • Crocodiles – Jaguaarit 47 – 25. BJ Bell oli sivussa neljästä jenkistä.

 • Nimimerkkikin sen jo kertoo eli Seinäjoki – Jyväskylä.

 • 34-7

 • Wol2 – Panthers päättyi Wol2 voittoon. Oliskohan lopputulos ollut 28-6 tai 34-6 (ei laskettu pisteitä lopussa).
  Meidän TD tuli pelin viimeiselle downilla noin 80yd fake reversellä!
  Pelireissulle lähti tosiaan 17 pelaajaa, mutta ei yhtään sentteriä tai pelinrakentajaa. Molemmilla paikoilla on kuitenkin alunperin kaksi pelaajaa, joten aika huonot lähtökohdat.
  Pelissä mentiinkin sitten jo nelos qb:lla kun kolmonen loukkaantui. Myös nelonen loukkaantui ja sitten mentiinkin jo vitos qb:lla :)

  Kiitos Wolvoille erittäin puhtaasta pelistä ja väännöstä! Tähän oli mukava lopettaa kausi.

 • Tilastointi ohjelmassa on jotain häikkää.
  Seinäjoelta tuli 2 neljännestä hyvin matskua sitten loppui kuin seinään.
  Missä vika liitto. Sakkoja johonkin?

 • Jotenkin tuntuu, että vika ei voi olla seuroissa enää… Niin monelta paikkakunnalta livetilastot takkuaa joka viikonloppu vaikka tiedän, että niitä kyseisillä paikkakunnilla on aktiivisesti naputeltu. Jos systeemi kyykkää pääsääntöisesti ennen puoliaikaa niin olisiko myös liitossa järkevää miettiä jotain? Anyone?

 • Halvalla saa halvan ohjelman. Tuohonkin pistäis vähän rahaa niin saattais toimia.

 • Rajaritreiden otteluraportti runkosarjan päätösottelusta Kuopio Steelers – Rajaritarit :
  http://rajaritarit.com/page.php?id=1&article_id=163

 • Itse tänä kesänä livetilastoja tehneenä niin voin sanoa että jokaisessa pelissä on ollut sama ongelma liven kanssa. Vähän ennen puoliaikaa tai 3. neljänneksen alussa live ei lopettaa toiminnan, ja se on harvinaisen raivostuttavaa kun mikään ei auta siihen. Mielenkiintoista on se että kuitenkin joillakin se toimii, johtuisikohan kenties siitä että tuollainen dos-ohjelma mikä on keksitty vuonna miekka ja kirves pitää asentaa uusiin tietokoneisiin missä on win7/win8 käyttis.

 • 34-14 trojans voitti oulussa

 • Onko livetilastointi softaa koitettu ajaa emulaattoriln kautta esim. dosbox ( http://www.download.fi/jarjestelma/emulaattorit/dosbox.cfm ) Ainakin miekka ja kirves pelit herää iloisesti henkiin…

 • East City Giants – Hanko Sun City 22-44

 • @Hermanni Kauranen Sitä koitettiin, itse ainaki siinä onnistumatta. Kun yritti käynnistää tilastointihjelman niin muistaakseni se herjasi jotain käyttiksen bitti versiosta ja jotain muutakin mitä nyt en muista. Joten ainoa millä se on saatu päälle on ollut asentaa virtual pc ja windows xp mode jos kyseessä on ollu uudempi käyttis kuin XP. Toki sitä en ole koittanut että käynnistäis dosboxin tuolla xp modes.

 • Se on sitten Steelers-Bears ja Huskies-Wolverines II. Molemmat matsit ovat yllätysvalmiita. Mielenkiintoista on se, mitä Bears ja Huskies aikovat tehdä ensi viikonloppuna. Se on molemmille mitä parhain mahdollisuus valmistautua pudotuspeleihin, kun tuloksella ei ole väliä. Nähdäänköhän vakoojia Kuopion ja Stadin suunnilta? Steelersin kannattaisi kyllä maksaa Wolverinesille pelivideosta, kun Kuopiosta Poriin matkaa on melkein tuplat.
  Toisaalta nyt olisi mahdollisuus fuulata vakoojia oikein kunnolla tyyliin “mä tiedän että sä tiedät että mä tiedän…”

 • SunDance: Miten noiden matsien pitäis päättyä, että voitaisiin puhua yllätyksestä?
  Itselle ainakin todella vaikeita matseja veikata voittajaa. Steelerssin arvioisin ehkä vähän ennakkosuosikiksi, mutta mitään perusteita en osaa sanoa. Toisesta parista ihan mahdoton sanoa mitään..
  Jännäksi menee. Kuka tietää, Miten välieräparit muuodostuu?

 • Aika vaikea uskoa yllätyksiin noissa pareissa. Ja yllätyksethän olisi Bearsin ja Wol2 voitot. Steelers on sellainen dieselkone joka yskii välillä kuin vanha mannemersu, mutta kyllä se vaa menee eteenpäin.
  Huskies-wol2 pelistä tulee varmasti tasaisempi ja tärkein kaksinkamppailu löytyy huskiesin rissujen ja wolvojen takakentän välillä. Ihme on jos tossa pelissä tehdään yhteensä yli 35 pistettä.

 • Jan Reinersin kanssa samaa mieltä muuten, paitsi uskon yllätysten mahdollisuuteen. Ja syy on se, että sekä Bears että W II voivat hyvinkin olla parempia kuin osataan odottaa. Pudotuspeleissä kun monet perusasiat muuttuvat ja kaikki on kerrasta poikki. Treeneihin alkaa ilmestyä tavallista enemmän porukkaa ja terveystilanne alkaa kohentua ihmeparantumisten myötä.

 • Samaa mieltä, että Steelers ja Huskies ovat suosikkeja, mutta eivät missään nimessä mitään varmoja voittajia. Erityisesti Huskies on esittänyt aika epävarmoja ja kahtiajakoisia otteita, mikä tietty oli odotettavissakin. Saa nähdä vaikuttavatko pudotuspelipaineet kokemattomien pelaajien pääkopassa. Hieman on haiskahtanut siltä, että tasonnostoa viime kaudesta ei olla ainakaan kaikkien pelaajien osalta pystytty käsittelemään. Rajutkin suorittamisen heittelyt kuulostavat enemmänkin henkimaailman jutuilta. Tosin vissiin on loukkaantumisiakin ollut, mikä tietty sekoittaa myös kokematonta joukkuetta rajusti, jos tulee paljon pelipaikkamuutoksia.

  Wol II on sen sijaan suorittanut suht tasaisesti. Ei mitään ihmeellistä, mutta erityisesti puolustus on pitänyt joukkueen mukana käytännössä kaikissa peleissä. Maks kolme maalia on tehty Wolvoja vastaan, joten varmasti tulee hikinen vääntö Hämeenlinnassa.

 • Kyllä välierissä kohtaavat melko varmasti Steelers – Royals ja Huskies – SCS ja finaaliveikkaus Royals – Huskies…ja Rautamaljaa nostaa Vaasassa ennakkosuosikin viittaa kantaen Wasa Royals. Kauden oikea finaali pelataankin Vaasan ja Kuopion välillä..

  Jos Bears yllättää niin todennäköisesti Vaasa kaataa heidät kolmannen kerran kaudella joka tapauksessa ja jos Hanko pätkii Hämeenlinnaa turpiin niin heillekin veikkaan tappiota Royalsia vastaan..

  Am I right?

 • Kyllä mun toive on et meidän äijät kaataa huskiesin et sais tän hagossa paskotun käden kuntoon viel tällä kaudella ;) ja pääsis pelaa vaikka kokonaisen matsin hangossa!!! Hanko on kuitenki paras paikka pelaa… #33 blue/gold

 • Kauden oikea finaali pelataan Rautamaljassa. Kaikki muu on toiveajattelua omasta suosikista.

 • Finaali on finaali ja uskon että siellä pelaavat Royals ja Hanko.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *