Saints nousi lähelle pudotuspelejä

Gridiron Staff 27.7.2013 21:11 Yksi kommentti

(3-5)

06

(4-4)

14
1 2  
0 6 6
7 7 14

27.07.2013 klo 14:00 Hyvinkää

Tampere Saints tarrasi lujasti ykkösdivisoonan pudotuspelipaikkaan kukistamalla Falconsin Hyvinkäällä lukemin 6-14.

Ykkösdivisioonan Saints ja Falcons taistelivat lauantai-iltapäivän ottelussa neljännestä pudotuspelipaikasta haastavissa oloissa. Kuuma ja painostava ilma teki pelaamisesta molemmille joukkueille varsin raskasta. Varsin kapeilla miehistöillä pelanneet joukkueet kävivät puolustusvoittoisen kamppailun, jonka Saints vei lopulta touchdownin erolla. Saintsin päävalmentaja Teemu Majander nosti syystäkin puolustuksensa esille.

– Puolustuksemme yksikkönä oli tänään liekeissä. Hyökkäyksemme sai juoksemalla toki huikeita jaardej,a mutta jouduimme antamaan jonkin verran periksi erikoisjoukkueissa, Majander kommentoi.

– Kaksi mahtavaa goallinestandia, Hyvinkään viimeisen draivin pysäytys omalle red zonelle, taklauksia linjaan – puolustus nousi tasolle, jota tänään vaadittiin. Hyökkäyksemme teki toki jaardeja, mutta tietyissä ratkaisevissa kohdissa seinä nousi pystyyn. Saimme myös pidettyä Oscar Vazquez-Dyerin kohtalaisen hyvin aisoissa.

Saintsin helmasynti, eli heittopelin epävarmuus näytti jälleen rumaa päätään lauantain ottelussa. Pelinrakentaja Ryan Burgess ottikin usein jalat alleen hankkiakseen joukkueelleen tärkeitä jaardeja. Päävalmentaja Majander kehui vielä erikseen joukkueensa linjapelejä niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa.

Neljään voittoon noussut Saints on nyt hienoissa asemissa pudotuspelejä ajatellen. Hyvinkää Falconsilla on toki yhä mahdollisuudet nousta tasapisteisiin tamperelaisjoukkueen kanssa, mutta molemmat joukkueiden väliset ottelut voittanut Saints matkaisi silloinkin pudotuspeleihin. Falconsin olisikin voitettava molemmat jäljellä olevat ottelunsa Oulu Northern Lightsia ja Nokia Ghosthuntersia vastaan voidakseen nousta Saintsin ohi sarjataulukossa.

Katso myös

Kommentoi

  • Yes! Kyllä lämmittää sydäntä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *