Trojans ja Falcons maanantain divariottelussa

Gridiron Staff 22.7.2013 12:14 6 kommenttia

(6-0)

(3-3)

22.07.2013 klo 18:00 Turku

Runkosarjan voittoa kohden marssiva turkulaisjoukkue saa vastaansa yllätysvalmiin Falconsin, joka taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Falconsin voitto sarjajohtajasta olisi todellinen pommi, joka parantaisi joukkueen pudotuspelimahdollisuuksia oleellisesti. Joukkue ei kuitenkaan lähde otteluun parhaista mahdollisista lähtökohdista, sillä Trojansin tiedotteen mukaan Falcons on ilmoittanut joukkueen amerikkalaisvahvistuksen Oscar Vazquez-Dyerin jäävän pois illan ottelusta. Jos Vazquez-Dyer todella nähdään vain sivurajalla, voidaan Falconsin olettaa säästävän pelimiestä viikonloppuna pelattavaan elintärkeään Saints-kamppailuun. Ottamalla voiton Saintsista Falcons nousisi todella lähelle pudotuspelejä.

Illan ottelussa suurin mielenkiinto kohdistuneekin siihen, pystyykö Falcons parantamaan viimekertaisesta joukkueiden välisestä kohtaamisesta. Loppulukemat 43-0 eivät kerro koko totuutta, sillä Falcons-puolustus pystyi pitämään Stan Bedwellin johtaman Trojans-hyökkäyksen kohtuullisesti aisoissa. Falcons-hyökkäys oli kuitenkin ottelussa varjojen mailla. Henri Winterin johtaman heittohyökkäyksen olisi tärkeä saada hyviä onnistumisia tässä ottelussa Saints-ottelua silmällä pitäen.

Lue myös

Kommentoi

 • Katkaistaan saman tien siivet huhuilta että Oscar olisi pois siksi että häntä sääteltäisiin Saints -otteluun. Hänet pitää tästä ottelusta sivussa Bulldogs -ottelussa saatu lievä vamma.

 • 70-0….
  Falcons otti polvea kolmannella yrityksellä… Monta safetyä aiheutti itse… Näytti Falcons luovuttavan pelin aikana jo…

 • En ollut katsomassa peliä, mutta live-tilastojen perusteella ottelu on ollut melkoisen erikoinen. Falconsilla -54 edettyä jaardia. Jopa heittämällä on yhdeksän jaardia miinusta. Täytyy sanoa etten ole koskaan nähnyt vastaavaa statlinea.

  http://www.sajl-tilastot.net/tro/xlive.htm

 • Sellaista “viihdettä”…. Väärässä sarjassa pelaa Falcons.

  Olisiko Trojanssinkin paikka sitten olla liigassa heittopussina?

 • “Falconsilla -54 edettyä jaardia. Jopa heittämällä on yhdeksän jaardia miinusta.”

  Hah hah, ei jumankauta. En tiiä pelaako Falcons väärässä sarjassa, enemmän tuntuu, että Turku pelaa sarjatasoa liian alhaalla. Bulldogs taas liian ylhäällä. Loput joukkueet sopinevat ykkösen tasoon ihan hyvin. Kuitenkin Tampereella ja Hyvinkäällä ekat kaudet ykkösessä kakkosen jälkeen, joten eiköhän anneta mennä oppivuodesta tämä vuosi.

 • Turussa tuo putoaminen oli hyvä homma. Homma on nostettu taas sille tasolle jolla sen olisi pitänyt olla vuosia aiemmin jo. Nyt jengissä on leveyttä ja linjamiehiä tarpeeksi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *