Trojans höyhensi Falconsin peräti 70-0

Tuomo Tomperi 22.7.2013 23:37 20 kommenttia

(7-0)

70

(3-4)

00
1 2  
38 32 70
0 0 0

22.07.2013 klo 18:00 Turku

Turku Trojans järjesti maanantai-iltana varsinaisen näytöksen päihittämällä vastustajansa Hyvinkäältä 10 touchdownin erolla. Falcons eteni ottelussa -54 jaardia.

Jotain ottelusta kertoo se, että Falcons onnistui saavuttamaan koko ottelun kuluessa vain yhdet uudet yritykset – ja nekin rangaistuksen kautta. Trojansilta odotettiin toki selvää voittoa, mutta Falconsin täydellinen kyvyttömyys edetä hyökkäyksessä yllätti ainakin allekirjoittaneen. Falconsin jenkkivahvistus Oscar Vazquez-Dyer lepäsi ottelussa Bulldogs-ottelussa saamansa vamman vuoksi, mutta pelkästään hänen poissaolonsa ei voi selittää varsin muhkeiksi paisuneita loppulukemia. Trojans teki myös hyökkäyksessä liki mitä halusi. Pelinrakentaja Stan Bedwell heitti lopulta kuusi touchdownia ja juoksi vielä yhden päälle.

Toivoa sopii, että maanantai-illan esitys ei vaikuta liikaa Falconsin taisteluilmeeseen ensi lauantaina, kun joukkue kohtaa kotonaan myös pudotuspeleihin hamuavan Tampere Saintsin. On todennäköistä, että ottelun voittaja tarraa kiinni sarjan neljänteen pudotuspelipaikkaan.

Turku Trojans on voittonsa myötä käytännössä varmistanut runkosarjan voiton tämän kauden divisioonassa. Joukkue kohtaa divisioonan kärkikamppailussa Oulu Northern Lightsin tulevana sunnuntaina. Ottelulla ei ole Trojansille sijoituksen kannalta juurikaan merkitystä, mutta pitkiin tappioputkiin tottuneet turkulaiset jatkaisivat varmasti mielellään matkaansa kohti pudotuspelejä tappioitta.

Katso myös

Kommentoi

 • Aika huikeat tilastot Hyvinkään hyökkäys (oikeastaan Turun puolustus) on saanut aikaiseksi!
  Alla toiselta neljännekseltä eteenpäin drivettäin, kerran on luovuttu puntilla, kerran heitetty intteri, kaksi kertaa fumblattu ja kolme safetyä! Kaksi driveä on päättynyt nollille, loput pakkaselle! On ollut tuomareilla etusormet kovilla kun on heiluteltu “kaks-keppii” merkkiä.

  2nd F35 08:15 Kickoff F00 06:31 *SAFETY 4–35 01:44
  2nd F33 02:00 Kickoff F29 00:28 Punt 3–4 01:32
  3rd T38 09:51 Downs T38 08:06 Interception 3-0 01:45
  3rd F20 08:06 Kickoff F14 07:49 Fumble 1–6 00:17
  3rd F20 07:05 Kickoff F00 04:58 *SAFETY 3–20 02:07
  3rd F31 02:00 Punt F00 11:48 *SAFETY 4–31 02:12
  4th F13 03:40 Kickoff F13 03:20 Fumble 1-0 00:20
  4th F24 01:20 Kickoff F20 00:00 2–4 00:00

  Olen vakuuttunut Turku ei kuulu Divariin tai Hyvinkää kuuluu kakkoseen (jolloin oikeastaan aika moni muukin divari jengi sinne kuuluisi).
  Toivottavasti Turkulaiset lähtevät vielä Ouluun oikeasti voittamaan ottelun, vaikka kirjoittaja koittaakin luoda kuvaa ettei sillä ole mitään väliä. Sillä ottelulla voi olla Oululle isokin merkitys koti edun suhteen, joten olisi muita kohtaan epäreilua lähteä sinne jollain C-junnu miehistöllä ja näin tehdä Oululle useemman euron palvelus.

 • Turussa haisee… niin paljon, että omaan “hyvyyteen” vielä kopsahtaa pleijareissa.

 • Tilasto nikkari: En usko hetkeäkään ettäkö Trojans olisi tulossa meille Ouluun millään kakkosmiehistöllä. Tottakai pelillä on väliä, mutta niin kuin kirjottelin, sarjasijoituksen kannalta ottelu on Trojansille käytännössä merkityksetön.

 • Tuomo: ymmärsin pointtisi, kuitenkin vähän toki yrität pelata mediapeliä Turkua vastaan (hymiö).
  Sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua ja urheilussa kaikki keinot on suositeltavia (kun ei vaan jää kiinni). Onhan se niin että kotietu Oululle merkaa aika paljon positiivisiä asioita.
  Kuinka usein mahtaa liitto päivittää noita kauden kokonais tilastoja divarin osalta? Liigan kokonais tilastot on viime viikolla päivitetty (kaikilla siis viisi peliä), Divarin osalta päivitys on tehty 3/4 kierroksen jälkeen eli kesäkuun keskivaiheilla.

 • Varmaan syynä tilastojen rampaan olemukseen on, että esim Oulu ei ole vieläkään toimittanut kaikkia tilastoja eteenpäin….. Ja Sipoon viime vkonlopun tilastot uupuvat….

 • Siellä on varmaan niitä “ohjelmisto ongelmia” again.

 • Eiköhän ne tilastot ole toimitettu, mutta webmaster ei ole ehtinyt niitä liiton sivuilla julkaisemaan…

 • Niih varmaan juu, muitten tilastot on kyllä julkaistu….. Meinaakko että on valikoiva webmaster….. No kukin taaplaa tyylillään ja hankkii sanktioita seuralle.

 • Noh, mä olen ainakin saanut meidän kahdesta viimeisestä kotimatsista tilastot nähtäväkseni ottelua seuraavana päivänä. Kuvittelisin, että samaan aikaan ne on lähetetty meiltä myös liittoon.

  En nyt tiedä miten hienoa se on julkisesti esittää faktoina ettei näin ole tehty, jos ei ole ensikäden tietoa.

 • Noita Oulun tilastoja on kuulemma pyydelty tällä kaudella pariinkin otteeseen kun niitä ei ole ensin toimitettu ja sitten kun on toimitettu niin on laitettu vain html muodossa, josta ei ole mitään hyötyä, jos halutaan ajaa konferenssitilastot. Että ei sulla Tuomo myöskään ensi käden tietoa ole.

 • Jippii ja kiitos!
  Nyt on taas konferenssitilastot ajan tasalla myös divarissa! Ei ollut tarkoitus nostaa mitään sotaa vesilasissa mitättömästä asiasta. Kiitos sille joka ne nyt sai taas kohdalleen ja hattu pois kaikkien niiden edessä jotka otteluja tilastoivat ja liittoon niitä omantoimen ohella toimittavat.
  Ei tää niin vakavaa ole!

 • Jep jep, koititko avata tuon linkin? Ne Oulun tilastot ei näässisällä mitään. Kyse on tyhjästä linkistä. No tulevat varmaan syksyllä….

 • Älä Harri oo noin vakava.

 • Ihmetyttää että NL-Saints ottelun tilastot ei näy sivuilla vieläkään… linkki löytyy tyhjään tiedostoon…

  Johtuuko tämä siitä, että somessa leviää tieto Salorannan paluusta NL paitaan ja näin sitä halutaan pitää piilossa tulevilta vastustajilta…

 • Ai on Saloranta taas maisemissa…
  Mitenköhän riippumaton Gridiron ei ole saanut tälläistä skuuppia tietoonsa, tai ei vielä ole julkaissut mitään asian suhteen!?
  Luulisi että toimituksella jotain hajua asiasta olisi :)

 • Saattaahan Saloranta Oulussa olla kun kausi Sveitsissä on ohi, mutta Lightsissa kaveri ei voi pelata. 1.7.-30.7. ei voi Euroopassa tällä kaudella pelannut pelaaja siirtyä liigan tai ykkösen joukkueisiiin. Kakkoseen pääsee vielä.

  http://www.sajl.fi/@Bin/943000/2013+Sarjam%C3%A4%C3%A4r%C3%A4ykset+-+Liittokokouksen+hyv%C3%A4ksym%C3%A4t.pdf kohta 3.

 • 1.7. – 30.9. siis

 • Eikös Oulussa ollut jo taka vuosina ongelmia tilasto ohjelman kanssa (= osasiko sitä kukaan käyttää)? Jospa nämä samaiset problematiikat ovat kohdanneet rahakaupungin jälleen tai sitten siellä esiintyy rebel- henkeä lajin sikariporrasta kohtaan.

 • Saloranta on palannut kotiinsa Ouluun. Tää nyt ei sinänsä oo mikään ihmeellinen skuuppi, sillä asia on ollut tiedossa siitä lähtien kun kaveri Sveitsiin lähti. Kausi loppui pari viikkoa sitten, jonka jälkeen import-pelaajilla on tapana palata kotiin.

  Sen sijaan siitä pelaako kyseinen kaveri Lightsissa tällä kaudella, tai jos pelaa, niin milloin, en tiiä yhtään enempää kuin kysyjäkään.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *