Sun Citylle kauden ensimmäinen tappio

Gridiron Staff 22.7.2013 19:45 2 kommenttia

(4-1)

27

(4-1)

20
1 2  
6 21 27
0 20 20

20.-21.7.2013

Lappeenrannan Rajaritarit pitivät pisteet Lauritsalan kentällä 27-20 -voitollaan. Vain kaksi paikalla ollutta tuomaria aiheuttivat puhetta ottelun jälkeen.

Nihkeästi alkaneesta ottelusta muodostui lopulta varsinainen trilleri. Toisella puoliajalla kahden maalin johtoa pitänyt isäntäjoukkue joutui ahtaalle Sun Cityn onnistuessa kolmessa touchdownissa peräkkäin. Rajaritarit tulivat kuitenkin tasoihin Johannes Jauhiaisen palautuksella ja lopulta ohi Lauri Niirasen juoksumaalilla, kun Sun City oli epäonnistunut omassa lentopotkussaan. Tulos tietää sitä, että Rajaritareilla on ennen viimeistä kierrosta vielä lohkovoitto omissa käsissä.

Ottelua tuominneet kaksi raitapaitaa saivat yleisesti ottaen kehuja, mutta sarjamääräyksiä vähäisempi tuomitsijoiden määrä ei voinut olla aiheuttamatta keskustelua ottelun jälkeen. Kuuleman mukaan Jauhiaisen palautuksessa nähtiin sääntöjen vastaisia blokkeja, jotka jäivät ottelun tuomaristolta huomioimatta. Vaikka minkäänlaisesta kotiinpäin vetämisestä onkin turha puhua, ovat sunnuntain sattumukset varmasti mielessä, jos joukkueet kohtaavat vielä uudestaan pudotuspeleissä tällä kaudella. Sun City on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa, ja tavoittelee myös varsin realistisesti koko lohkon ykköspaikkaa. Rajaritarit voivat myös voittaa lohkon, mutta toisaalta joukkue voi jäädä myös kokonaan ilman pudotuspelipaikkaa.

Tulos tietää sitä, että Wasa Royals on tästä lähtien ainoa kakkosdivisioonan puhtaan pelin joukkue. Sekä Rajaritarit että Sun City kuitenkin osoittivat, että joukkueiden pelit alkavat olla uomissaan ratkaisupelien lähestyessä. Sarjasta onkin muodostumassa kenties koko valtakunnan mielenkiintoisin pudotuspelien alkaessa elokuun alussa.

Lue myös

Kommentoi

  • Tiukka ja ihan jess peli, vtuttaa kun hävittiin :) pari pahaa virhettä tehtiin puolustuksessa ja hyvin rankaisivat meitä niistä. Nyt keskitytään seuraavaan peliin et saadaan paketti parempaan kuosiin. Kiitos lappeenrannalle matsista.

  • Samaa takas. Saitte hommaanne sitten kuitenkin toimimaan ratkaisevalla hetkellä. Peli tuntui ja ajoittain näytti juuri siltä mitä jefu parhaillaan voisi olla. Kova tasoisia joukkueita vastaan on aina ilo pelata.