Steelers varmisti pudotuspelipaikan

Gridiron Staff 22.7.2013 11:58 Ei kommentteja

(0-5)

00

(4-1)

42
1 2  
0 0 0
28 14 42

20.-21.7.2013

Selvä voitto Helsinki East City Giantsista nosti joukkueen vähintään lohkonsa kolmanneksi, kävi viimeisellä kierroksella mitä vain.

Kuopio Steelers antoi rutiininsa puhua ja vei tärkeät sarjapisteet Helsingistä tasapainoisella esityksellä. Mikko Soininen ja Jukka Pietikäinen johdattivat savolaiset selvään kuuden maalin voittoon, vaikka ECG laittoikin vastaan kenties odotettua paremmin. Niko Bredbackan johtama heittohyökkäys sai väliin myös onnistumisia, mutta pistesuorituksia isänniltä ei nähty. Perttu Pajunen käytännössä ratkaisi ottelun jo ennen puoliaikaa juoksemalla tilanteeksi 0-27 vieraille.

Ennen jännittävää viimeistä kierrosta Steelers on lohkossaan jaetulla ykköspaikalla, sillä kaikki kolme kärkijoukkuetta ovat saalistaneet neljä voittoa ja yhden tappion. Joukkue kohtaa lohkovoittoa hamuavan Lappeenrannan Rajaritarit kotonaan ensi lauantaina. Panoksena ottelussa Steelersille on lohkon kakkospaikka ja siten kotietu puolivälierävaiheeseen. Steelersin pudotuspelipaikka on tässä vaiheessa kuitenkin täysin varma, sillä mikään viimeisen kierroksen mahdollinen skenaario ei pudota savolaisjoukkuetta lohkon kolmatta sijaa heikommaksi. Steelers selvittää kaikki mahdolliset tiebreak-tilanteet, jossa vastassa on savolaisille 0-19 alkukaudesta hävinnyt Helsinki Wolverines II tai Wolverines II:n ja Hanko Sun Cityn yhdistelmä.

Lue myös

Kommentoi