Saintsille odotettu voitto Bulldogsista

Gridiron Staff 21.7.2013 23:09 Ei kommentteja

(0-7)

06

(3-4)

59
1 2  
6 0 6
35 24 59

20.07.2013 klo 14:00 Sipoo

Tampere Saints jatkoi pudotuspelipaikan metsästystä selkeällä voitolla sarjajumbosta.

Liki 200 jaardia vain yhdeksällä kannolla tikittänyt Matti Airaksinen johdatti pudotuspelipaikasta kamppailevan Tampere Saintsin odotettuun voittoon Sipoo Bulldogsista. Vain 14 miehellä ottelussa pelannut Bulldogs pelasi jälleen vahvasti alimittaisella miehityksellä. Kotijoukkue onnistui kuitenkin jälleen maalinteossa, kun Samuel Brusila puhkaisi Saints-puolustuksen linjan läpi suuntautuneella juoksupelillä. Bulldogsin pelinrakentajana Joel Alanen oli mies paikallaan pelaten kauden parhaan ottelunsa.

Bulldogsille loppukausi on lähinnä selviytymistaistelua – viehän joukkueen tie ensi kaudeksi mitä suurimmalla todennäköisyydellä kakkosdivisioonaan. Saints sen sijaan piti voitolla pudotuspelihaaveensa tukevasti elossa. Jos joukkue päihittää ensi viikonloppuna vieraissa Hyvinkää Falconsin toistamiseen tälle kaudelle, nousee se erittäin lähelle jatkopelejä.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *